- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Moldee: Ένα σπουδαίο κεφάλαιο στο γαστρονομικό βιβλίο της Θεσσαλονίκης
Η κουζίνα θα σας προτείνει πιάτα που βασίζονται στη μεσογειακή παράδοση με διεθνείς επιρροές, με έμφαση πάντα στη γεύση και με βάση την εποχικότητα και την επιλογή άριστων πρώτων υλών.
Το Moldee Bar Restaurant στη Θεσσαλονίκη αποτελεί την ιδανική επιλογή για lunch και dinner
Τη γαστρονομική ιστορία της Θεσσαλονίκης ήρθε να αλλάξει το Moldee Bar Restaurant, αποτέλεσμα της συνεργασίας των επιτυχημένων σεφ Βασίλη Μουρατίδη και Σοφοκλή Μαραγκουδάκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα δύο χρόνια της λειτουργίας του έχει ήδη αποσπάσει τα βραβεία Big See Interior Design 2023, Χρυσός Σκούφος 2024 και 2 Star FNL 2024, όμως το πιο μεγάλο του βραβείο είναι η καθολική του αποδοχή από τους Θεσσαλονικείς που αγαπούν το καλό φαγητό.
Σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο και μοντέρνο χώρο, πολύ κοντά στον Λευκό Πύργο, η κουζίνα θα σας προτείνει πιάτα που βασίζονται στη μεσογειακή παράδοση με διεθνείς επιρροές, με έμφαση πάντα στη γεύση και με βάση την εποχικότητα και την επιλογή άριστων πρώτων υλών.
Εξίσου σημαντικό και το γεγονός ότι η δημιουργικότητα και η φαντασία στα πιάτα συνδυάζονται άριστα με τη μεγάλη λίστα premium ποτών, αλλά και εμπνευσμένα κοκτέιλ από το πολυβραβευμένο The Clumsies.
Κομψό, πολιτισμένο και φιλόξενο, με ευγενικούς ανθρώπους, αποτελεί την ιδανική επιλογή για lunch και dinner. Ένα εστιατόριο που πραγματικά έγινε σημείο αναφοράς.