Θεσσαλονίκη: 16 στέκια στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ

Η Κάνουλα: Μια γευστική εμπειρία στη Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης

Εδώ η μαγειρική διαδικασία είναι ιερή

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Κάνουλα απευθύνεται σε όλους τους καλοφαγάδες ανεξαρτήτως προτιμήσεων

Στη γαστρονομική καρδιά της Θεσσαλονίκης, στη Ρωμαϊκή Αγορά, η Κάνουλα προσφέρει μοναδική εμπειρία γεύσης από το 2000 και σε νέο, άνετο και φιλόξενο χώρο από το 2020. Με οικεία ατμόσφαιρα, το εστιατόριο αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν αξέχαστα γευστικά ταξίδια.

Η Κάνουλα απευθύνεται σε όλους τους καλοφαγάδες ανεξαρτήτως προτιμήσεων, προσφέροντας επιλογές από τη μεσογειακή και ανατολίτικη κουζίνα, με έμφαση στις παραδοσιακές συνταγές, αλλά με δημιουργική, μοντέρνα προσέγγιση. Εκεί η μαγειρική διαδικασία είναι ιερή. Η σεφ και συνιδιοκτήτρια Στέλλα Ροδίου, χρησιμοποιεί μόνο φρέσκες πρώτες ύλες και εποχιακά υλικά δημιουργώντας πιάτα με αυθεντική γεύση και χειροποίητη φροντίδα. Μαζί με τον Μανώλη Ντάλτο, υπεύθυνο για τη σάλα και συνιδιοκτήτη, φροντίζουν για την άψογη εξυπηρέτηση και την άνετη παραμονή των πελατών.

Θα απολαύσετε πεντανόστιμη προβατίνα τσιγαριαστή λεμονάτη με νιόκι, εμπνευσμένη από την κρητική κουζίνα, αλλά και λαχταριστό μπεγεντί, πιάτα που συνδυάζουν παραδοσιακά στοιχεία με μια μοντέρνα πινελιά. Οι σαλάτες είναι εξίσου εμπνευσμένες και χορταστικές, όπως η ολόδροση πράσινη σαλάτα με χειροποίητο γλυκό του κουταλιού σταφύλι, κατσικίσιο τυρί και καρύδι.

Στην Κάνουλα θα βρείτε επίσης επιλογές vegan και gluten-free, ώστε να καλύπτονται όλες οι διατροφικές προτιμήσεις. Θα δοκιμάσετε χύμα κρασί βιολογικής καλλιέργειας ή θα επιλέξετε από μια εκλεκτή λίστα ελληνικού αμπελώνα. Συνιστάται η κράτηση, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη. Η ποιότητα, η ζεστασιά του χώρου και η γαστρονομική εμπειρία που προσφέρεται, καθιστούν το εστιατόριο έναν προορισμό που δεν πρέπει να χάσετε στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου