Resto

Avli Gastro Bar: γευστικές προτάσεις σε µια υπέροχη αυλή στη Μεθώνη

Είναι ένα ταξίδι γεύσεων που δεν πρέπει να χάσετε

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Avli Gastro Bar: ένα σύγχρονο εστιατόριο στη Μεθώνη

Ακριβώς κάτω από το ιστορικό Κάστρο της Μεθώνης, το Avli Gastro Bar δεν είναι απλώς ένα ακόµα εστιατόριο. Είναι ένα ταξίδι γεύσεων που δεν πρέπει να χάσετε. Με µια πρώτη µατιά, η αυλή κατακλύζεται από την οµορφιά της φύσης, µε πολύχρωµες βουκαµβίλιες και µεγάλες µουριές που προσφέρουν δροσιά και γαλήνη. Είναι εύκολα προσβάσιµος χώρος, µεγάλος και ιδανικός τόσο για παρέες και οικογένειες, όσο και για ροµαντικές στιγµές µε το ταίρι.

Ο σεφ και ιδιοκτήτης Τζουλιάνο Νταούτι, µε µεγάλη εµπειρία σε κουζίνες της Αθήνας και του Βερολίνου, προτείνει µια δηµιουργική κουζίνα µε έµπνευση από την ελληνική παράδοση και τη διεθνή γαστρονοµία. Το µενού του Avli βασίζεται στις φρέσκες πρώτες ύλες και τις χειροποίητες παρασκευές, συνδυάζοντας αρµονικά το ψάρι και το κρέας.

Θα ξεκινήσετε το γεύµα σας µε τη δροσερή ελληνική σαλάτα, παραλλαγή της χωριάτικης µε µεσσηνιακή σπέλα, και σίγουρα µε δροσερό τζατζίκι αβοκάντο. Δοκιµάστε το σεβίτσε λαβράκι, µαριναρισµένο µε φρέσκους χυµούς εσπεριδοειδών, και το φιλέτο φρέσκιας τσιπούρας µε πουρέ αγκινάρας. Οι λάτρεις του κρέατος θα ενθουσιαστούν µε το 100% Black Angus burger και τα χοιρινά spare ribs µε BBQ sauce.

Μην παραλείψετε να συνοδεύσετε το γεύµα σας µε ένα ποτήρι κρασί από την εντυπωσιακή ποικιλία ελληνικών αµπελώνων ή µε το house wine του Avli, από αµπελώνες της Μεσσηνίας. Κλείστε το γεύµα σας µε ένα γλυκό επιδόρπιο όπως το ηφαίστειο σοκολάτας ή το τσιζκέικ µε µαρµελάδα φρούτα του δάσους.

Μπουμπουλίνας 1, Μεθώνη Μεσσηνίας, 2723031425, Insta: avli.gastrobar