Resto

Hams and Clams: Ένα αυθεντικό oyster bar στη Navarino Agora στη Μεσσηνία

Εδώ τα θαλασσινά έχουν την τιµητική τους!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Hams and Clams

Hams and Clams: στη Navarino Agora για εκπληκτικά στρείδια και πολλά ακόμα θαλασσινά πιάτα

Αν σου θυµίζει κάτι το όνοµα, είναι γιατί πρόκειται για το µικρό αδερφάκι του αγαπηµένου oyster bar στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά που µας µύησε πριν από χρόνια στον κόσµο των στρειδιών. Το νέο Hams and Clams βρίσκεται από πέρσι στη Navarino Agora, τον ανοιχτό για όλους πολυχώρο του Costa Navarino.

Τα 30 τ.µ. λιτής, µεσογειακής αισθητικής µε την ανοιχτή κουζίνα και τη βιτρίνα µε τα θαλασσινά, σε ταξιδεύουν σε κάποιο ψαροχώρι της Ιταλίας, ενώ το πραγµατικά global µενού και η προσεκτικά επιλεγµένη, πλούσια wine list µε ελληνικές και διεθνείς ετικέτες τόσο συµβατικής όσο και ήπιας οινοποίησης, υπόσχονται αξέχαστες γαστρονοµικές εµπειρίες.

Hams and Clams

Θα καθίσεις έξω, στα τραπεζάκια δίπλα στη µικρή µαρίνα και υπό τους ήχους lounge µουσικής θα ξεκινήσεις, ίσως, µε µία χορταστική σαλάτα caprese µε burrata, prosciutto µε τρούφα και pesto βασιλικού. Στη συνέχεια, αξίζει σίγουρα να δοκιµάσεις µία από τις απίστευτες επιλογές σε στρείδια, όπως τα pacific ocean oysters µε µανγκο και µαρµελάδα τσίλι.

Hams and Clams

Εδώ τα θαλασσινά έχουν την τιµητική τους γι’ αυτό θα βρεις πεντανόστιµο ceviche τσιπούρας, ταρτάρ τόνου, αλλά και jumbo γαρίδες και φρέσκο αστακό. Θα δοκιµάσεις οπωσδήποτε λιγκουίνι µε αχιβάδες και φούσκα, ενώ η τορτίγια µε γαρίδες, µοσχάρι, spicy µπαχαρικά, κρέµα αβοκάντο και pico de gallo θα σου µείνει αξέχαστη. Αν πάλι είσαι λάτρης του κρέατος θα ξεχωρίσεις το ζουµερό burger µε µοσχαρίσιο µπιφτέκι Black Angus ή το surf ’n’ turf µε steak, γαρίδες, ζεστή σάλτσα πιπεριών και ψητά λαχανικά.

Hams and Clams

Navarino Agora, Navarino Bay Costa Navarino, Μεσσηνία, 6986380000, Fb: HAMS & CLAMS, Insta: hamsandclams

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.