Resto

Ego All Day Exclusive Bar: Ο καλοκαιρινός παράδεισος στην παραλία της Καλαµάτας

Ένας εκπληκτικός πολυχώρος, πάνω ακριβώς στη θάλασσα

A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Ego All Day Exclusive Bar, στην παραλία της Καλαμάτας, είναι ιδανικό στέκι για όλες τις ώρες της ημέρας

Το καλοκαίρι είναι ξεγνοιασιά, γεύσεις και θάλασσα. Η µοναδική αυτή αίσθηση καλοκαιριού ζωντανεύει στην παραλία της Καλαµάτας και συγκεκριµένα στο Ego All Day Exclusive Bar, έναν πολυχώρο πάνω στη θάλασσα, που από το 2020 συνδυάζει διασκέδαση και φαγητό µε θέα στον Ταΰγετο και τον µεσσηνιακό κόλπο. Το περιβάλλον µοιάζει µε εξωτικό παράδεισο στον οποίο η απλότητα των φυσικών υλικών και των αιωνόβιων δέντρων συναντούν την πολυτέλεια του εξαιρετικού design δηµιουργώντας µία πραγµατικά φιλόξενη καλοκαιρινή ατµόσφαιρα που φροντίζει το εγώ σου.

Θα έρθεις από το πρωί για να απολαύσεις αρωµατικό καφέ και δυναµωτικό πρωινό ή brunch από το πλούσιο menu για να ξεκινήσει καλά η µέρα. Οι προτάσεις είναι πολλές και περιλαµβάνουν χορταστικά sandwiches, υπέροχο Bagel, λαχταριστές επιλογές µε αυγό, όπως οµελέτα µε βιολογικά αυγά, φρυγανισµένες φέτες χωριάτικου ψωµιού, φρέσκα µυρωδικά, µανιτάρια, ανθότυρο, πολύχρωµες πιπεριές και φιλέτο κοτόπουλο, καθώς και βάφλες σε αλµυρή και γλυκιά εκδοχή. Δοκίµασε οπωσδήποτε pancakes µε πραλίνα, φρέσκα φρούτα, σιρόπι σοκολάτας και µπισκότο τύπου oreo, κι αν είσαι της υγιεινής διατροφής το yogurt bowl µε γιαούρτι, γκρανόλα, µπανάνα, µέλι, σπόρους chia και φιστικοβούτυρο αξίζει σίγουρα δοκιµή.

Η µέρα σου µπορεί να συνεχιστεί στην παραλία, όπου θα ευχαριστηθείς τη θάλασσα και θα χαλαρώσεις στις αναπαυτικές ξαπλώστρες υπό τους ήχους lounge µουσικής. Στη συνέχεια σε περιµένει µία πραγµατικά απολαυστική γαστρονοµική εµπειρία στο εστιατόριο του Ego. Την κουζίνα έχει αναλάβει ο chef Ronaldo, o οποίος µε τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες δηµιουργεί µεσογειακές γεύσεις, αξιοποιώντας προϊόντα της Μεσσηνίας. Στο προσεκτικά σχεδιασµένο menu θα βρεις πλούσιες σαλάτες, όπως η µεσσηνιακή µε ανάµεικτα baby φύλλα από σπανάκι, ξινοµυζήθρα, παστέλι, σύκο, φράουλα, βινεγκρέτ µήλου και λαλάγγι, καθώς και πεντανόστιµα ορεκτικά, όπως τα sticks σφέλας µε πικάντικη µαρµελάδα, σύκο και σχοινόπρασο. Εδώ θα γευτείς και αυθεντικές γεύσεις ζυµαρικών και ριζότο, όπως η γαριδοµακαρονάδα µε γαρίδες, λιγκουίνι, σάλτσα ντοµάτας, ζωµό γαρίδας, ξύσµα λεµονιού και µαϊντανό, καταπληκτικά µαγειρευτά, ζουµερά burgers και προτάσεις σε ψητά, όπως το µοσχαρίσιο Rib Eye Black Angus µε τηγανητές πατάτες, ανθό αλατιού και ψητές καυτερές πιπεριές. Δεν θα φύγεις χωρίς πρώτα να δοκιµάσεις ένα από τα gourmet επιδόρπια που σίγουρα θα σου µείνουν αξέχαστα, όπως το σουφλέ σοκολάτας µε σοκολάτα γάλακτος, σιρόπι σοκολάτας και παγωτό βανίλια.

Το κλείσιµο της ηµέρας θα σε βρει στο µαγευτικό σκηνικό του bar να απολαµβάνεις «δυνατές» µουσικές, παρέα µε εξαιρετικά signature cocktails µε fusion επιρροές, το αγαπηµένο σου ποτό ή εκλεκτό κρασί από την πλούσια wine list, συνοδεύοντας τις επιλογές σου µε µοναδικές προτάσεις σε finger food. Κι επειδή το Ego επιφυλάσσει κάθε βδοµάδα απίστευτες εκπλήξεις, τσέκαρε τα special events για να ζήσεις µία ολοκληρωµένη εµπειρία Ego.

Τέρµα Ναυαρίνου, Καλαµάτα, 2721081740, www.egokalamata.gr, Fb: EGO all day exclusive bar, Insta: egoalldaybar