6 στέκια για τις διακοπές σου στα νησιά του Αργοσαρωνικού

Όστρια: Καλοκαιρινή µαγεία δίπλα στη θάλασσα

Παραδοσιακές γεύσεις σε μία από τις ωραιότερες παραλίες της Αίγινας

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όστρια: η ταβέρνα πάνω στη θάλασσα που ονειρεύεσαι βρίσκεται στην Αίγινα

Οι πιο όµορφες στιγµές του καλοκαιριού: να έχεις κάνει το µπάνιο σου σε µια πανέµορφη, πεντακάθαρη ακτή και µετά, περπατώντας δυο βήµατα, να κάθεσαι µε τους αγαπηµένους σου σε ένα τραπεζάκι ακριβώς δίπλα στη θάλασσα για να απολαύσεις αληθινή ελληνική φιλοξενία και αυθεντική σπιτική κουζίνα.

Αυτό είναι το σκηνικό στο εστιατόριο Όστρια, σε µια από τις πιο όµορφες παραλίες της Αίγινας, στον Μαραθώνα. Εδώ, στη σκιά των αλµυρικιών, η οικογένεια Μαρµαρινού έχει φροντίσει να σου προσφέρει τα καλύτερα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες, µαγειρεµένα από την κυρία Βούλα. Η φιλική εξυπηρέτηση, τα φρέσκα ψάρια και οι παραδοσιακές γεύσεις συνθέτουν την τέλεια καλοκαιρινή εµπειρία.

Κι επειδή στις διακοπές σου θέλεις ξεκούραση, να µη διανύεις µεγάλες αποστάσεις, να τα έχεις όλα µπροστά στα πόδια σου, ακριβώς δίπλα βρίσκονται και τα ανακαινισµένα Ostria Apartments για πλήρη νησιώτικη φιλοξενία.

Extra tip: Η Ostria διοργανώνει πολύ συχνά αξέχαστες µουσικές βραδιές και διάφορα events, για τα οποία µπορείς να ενηµερώνεσαι από τα social.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου