5 προτάσεις για το delivery του Ολυμπιονίκη

Layers Burgers: Το πιο Smashed, Smashed Burger!

Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Layers Burgers: Στη Νέα Ερυθραία θα βρεις το πιο νόστιμο smashed burger 

Στην κυριολεξία. Λεπτά ακριβώς όσο πρέπει, τραγανά από έξω και ζουμερά μέσα. Τα απόλυτα smashed burgers που φέρνουν κόσμο στη Νέα Ερυθραία απ’ όλη την Αθήνα! Προσέξτε: ο χώρος του Layers Burgers είναι υπέροχος, ατμοσφαιρικός, αξίζει να πάτε, αλλά αυτές τις νοστιμιές μπορείτε να τις απολαύσετε και με delivery. Να θυμάστε ότι τα σουσαμένια ψωμάκια είναι χειροποίητα και ζυμώνονται καθημερινά εδώ, αγκαλιάζοντας φοβερά burgers σαν το Bacon & Cheese burger, με δύο smashed μοσχαρίσια μπιφτέκια, τσένταρ, μπέικον, iceberg, ντομάτα, κρεμμύδι και Layers sauce, αλλά και το αξεπέραστο Hangover burger, με δύο smashed μοσχαρίσια μπιφτέκια, τσένταρ, μπέικον, τηγανητό αυγό, hash brown, καραμελωμένα κρεμμύδια και Layers sauce. Κι αν ξενύχτησες ή απλά θες να το παρακάνεις, με την καλή έννοια, διάλεξε ένα 4Χ4 burger, με τέσσερα (!) smashed μοσχαρίσια μπιφτέκια, τέσσερις φέτες τσένταρ, iceberg, ντομάτα, κρεμμύδι και Layers sauce.

Αν πάλι είσαι από εκείνους που αγαπούν τα μπριος ψωμάκια, επέλεξε κάποιο από τα τέσσερα statement burgers, που φτιάχνονται με την αυθεντική συνταγή κάθε αμερικανικής Πολιτείας, σαν το Colorado burger με δύο smashed μοσχαρίσια μπιφτέκια, τσένταρ, πίκλες, κέτσαπ και μουστάρδα ή το Kentucky burger, με τραγανό κοτόπουλο φιλέτο, τριμμένη παρμεζάνα, iceberg και mayo!

Με τι θα συνοδεύσεις; Με λαχταριστές ολόφρεσκες πατάτες Κύπρου, κομμένες στο χέρι και διπλοτηγανισμένες. Αυτή τη smashed εμπειρία πρέπει να τη ζήσεις!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου