Resto

Όστρια: Η απόλυτη εμπειρία γεύσης και φιλοξενίας στην Αίγινα

Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 924
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στην Όστρια στην Αίγινα η φιλική εξυπηρέτηση, τα φρέσκα ψάρια και οι παραδοσιακές γεύσεις συνθέτουν την τέλεια ελληνική καλοκαιρινή εμπειρία.

Είτε σχεδιάζεις καλοκαιρινές διακοπές στην Αίγινα είτε απλώς ένα Σαββατοκύριακο για βουτιές και επιστροφή στην πόλη, η Όστρια είναι ιδανικός προορισμός. Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, με χαλαρή ατμόσφαιρα, τραπέζια στην άμμο και τη σκιά των αλμυρικιών, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα. Η φιλική εξυπηρέτηση, τα φρέσκα ψάρια και οι παραδοσιακές γεύσεις συνθέτουν την τέλεια ελληνική καλοκαιρινή εμπειρία. Ακριβώς δίπλα βρίσκονται και τα ανακαινισμένα Ostria Apartments για πλήρη νησιώτικη φιλοξενία. Ακολούθησε την Ostria στα social για να μαθαίνεις για τις μουσικές βραδιές και τα events.

INFO
Ακτή Μαραθώνα
Αίγινα, 229707682
www.aeginaostria.gr
Facebook Οστρια εστιατοριο ostria restaurant Αιγινα
Instagram ostria_restaurant_aegina