Destino all day bar: Μοναδικό design και all day εμπειρία

Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Destino all day bar: Αμέτρητες επιλογές από το πρωί έως το βράδυ

Τώρα το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να πας μακριά για να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας τη θάλασσα, παρέα με πεντανόστιμο φαγητό και δροσιστικά ποτά. Μια βόλτα μέχρι το Ξυλόκαστρο αρκεί για να βγεις από την καθημερινή ρουτίνα. Εκεί, μπροστά στη θάλασσα σε περιμένει το μοναδικό all day bar Destino, έμπνευση του Γιώργου Πανόπουλου, που φέτος κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας, με φιλόξενη ατμόσφαιρα, συνεχείς εκπλήξεις και την ίδια προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Θα το βρεις ανοιχτό από νωρίς το πρωί για να απολαύσεις υπέροχο καφέ στον πλήρως ανακαινισμένο εσωτερικό χώρο ή στον εξίσου εντυπωσιακό εξωτερικό χώρο δίπλα στη θάλασσα. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα από τις 10.00 έως τις 17.00, είναι η ώρα για το πασίγνωστο brunch που έχει κερδίσει δίκαια τις καρδιές και των πιο απαιτητικών foodies για το πλούσιο μενού και τα καταπληκτικά πιάτα από τα πιο ποιοτικά υλικά. Οι επιλογές είναι πολλές και περιλαμβάνουν χορταστικά sandwiches,όπως Avocado toast με ζυμωτό ψωμί, χειροποίητη κρέμα avocado, ιταλικό προσούτο, chives, παρμεζάνα και αυγό και πεντανόστιμα pancakesσε γλυκιές και αλμυρές εκδοχές. Υγιεινό και δυναμωτικό, το αυγό έχει την τιμητική του με «δυνατές» προτάσεις όπως Eggs Benedict με δύο αυγά ποσέ, καπνιστό μπέικον και σάλτσα hollandaise σε φρεσκοζυμωμένο ψωμί brioche και Grandmas Kagiana με αυγά στραπατσάδα, ντομάτα, σύγκλινο Μάνης, φέτα και ζυμωτό ψωμί. Εδώ θα βρεις και εξαιρετικές vegan προτάσεις, όπως το Vegan Humus Tartine με χωριάτικο ζυμωτό ψωμί, χειροποίητο humus παντζάρι, αβοκάντο, ντοματίνια, tofu, chives και chiaseeds.

Το απόγευμα μετά το μπάνιο θα έρθεις για αυθεντικές γεύσεις pasta, όπως Garganellicon Pollo με κοτόπουλο, λιαστή ντομάτα, παρμεζάνα και ελαφριά pesto, όπως επίσης και για τις εξαιρετικές προτάσεις σε εκλεκτά κρέατα, όπως ταλιάτα μοσχαρίσια με σάλτσα béarnaise και διχρωμία πουρέ πατάτας. Η εμπειρία Destino συνεχίζεται και το βράδυ όταν τα φώτα πέφτουν στη θάλασσα και ο εξωτερικός του χώρος μετατρέπεται σε ένα μαγευτικό σκηνικό που σε ταξιδεύει σε κάποιο νησί. Υπό τους ήχους απαλής lounge μουσικής απολαμβάνεις δροσιστικά signature cocktails και εκλεκτά κρασιά από τη νέα πλούσια winelist, που συνοδεύονται τέλεια από προσεκτικά σχεδιασμένες επιλογές finger food.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου