Choux Choux: Παγωτό και γλυκό σαν παραμύθι!

Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Choux Choux
Choux Choux
Choux Choux

Choux Choux: Ένα κουκλίστικο ζαχαροπλαστείο στην κεντρική πλατεία του Ξυλοκάστρου

Μια φορά κι έναν καιρό οι νεράιδες φτερούγισαν κι ένα παραμύθι ζωντάνεψε στην κεντρική πλατεία του Ξυλοκάστρου. Ο γλυκός «υπεύθυνος» αυτής της ιστορίας δεν είναι άλλος από το μοναδικό Choux Choux, το κουκλίστικο ζαχαροπλαστείο που τρία χρόνια τώρα γεμίζει τις καρδιές και τους γευστικούς μας κάλυκες με μοναδικές γεύσεις, ωθώντας μας να επιστρέφουμε στο πιο cute spot ξανά και ξανά. Στο μαγαζί θα βρεις λίγα τραπεζάκια για «εκλεκτούς», πανέτοιμα να φιλοξενήσουν τα ταξίδια σου στη χώρα της λιχουδιάς, και αμέτρητες επιλογές όπως τάρτες φρούτων, μιλφέιγ με βανίλια Μαδαγασκάρης και cheesecake φούρνου φλαν που ξεπερνούν τη θνητή σου φαντασία! Και φυσικά, από το δέντρο στο πιάτο σου, τα πορτοκάλια ντόπιων παραγωγών μετατρέπονται στην πορτοκαλόπιτα που «σπάει ταμεία» και σου κάνει νάζια με τα αρώματά της.

Όμως, καλοκαίρι δίχως παγωτό Choux Choux, δεν είναι καλοκαίρι. Μια κλεφτή ματιά και νιώθεις ότι ο παράδεισος υπάρχει και κρύβεται στις… 50 αποχρώσεις του gelato! Απόλυτα χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές, γεύσεις κλασικά αγαπημένες, όπως φιστίκι, φουντούκι και αμύγδαλο έρχονται να συναντήσουν τις πιο «θεατρίνες», τις πιο ευφάνταστες συνθέσεις που δεν είναι άλλες από τις popcorn με καραμέλα, σοκολάτα με κακαόμαζα, μπισκότο κανέλας και το τρίπτυχο ρικότα-ρόδι- φιστίκι!

Το παριζιάνικο ζαχαροπλαστείο σε γλυκοφιλά δημιουργικά και σου δίνει την ανάσα δροσιάς που σου έλειπε. Δεν είναι απλός έρωτας, είναι Choux Choux!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου