Bandit’s Roost All Day Bar: Το meeting point του καλοκαιριού

Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Bandit’s Roost All Day Bar: Ο απόλυτος προορισμός στο Ξυλόκαστρο

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Ξυλόκαστρου, στην παραλία, βρίσκεται το Bandit’s Roost All Day Bar που από το 2015 έχει γίνει το απόλυτο στέκι στην περιοχή και έχει αφήσει το στίγμα του στη διασκέδαση με τα ποιοτικά ποτά και τις απίθανες μουσικές του. Φέτος μας υποδέχεται με την ίδια διάθεση και υπέροχη ανανεωμένη διακόσμηση: η γνωστή industrial αισθητική αναβαθμίστηκε με funky στοιχεία και περισσότερο χρώμα.

Έλα από το πρωί για να απολαύσεις αρωματικό καφέ δίπλα στο κύμα. Είναι ιδανικός προορισμός, όμως, και για χαλάρωση μετά το μπάνιο στη θάλασσα ή την απογευματινή βόλτα. Το βράδυ ετοιμάσου για την απόλυτη εμπειρία Bandit’s Roost που δεν είναι τίποτα λιγότερο από αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Happy vibes και ατμόσφαιρα party σε βάζουν από νωρίς στο νόημα, ενώ ελληνικές και ξένες mainstream μουσικές απογειώνουν το κέφι. Εδώ θα βρεις και δροσιστικά signature cocktails, όπως το Spicy Verde με λευκή τεκίλα, βασιλικό, αγγούρι και πιπεριές jalapeños, το Tropical Tingle με ρούμι, λεμονόχορτο, cachaca και πικάντικο ανανά, καθώς και το Drunken Mexican με λευκή τεκίλα, mescal, ροδάκινο και αφρό από κίτρο.

Τώρα το καλοκαίρι διοργανώνονται συχνά και μουσικά events με djs, τα περίφημα parties του Bandit’s Roost, με ελληνικά και ξένα μουσικά hits, που σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου