Στο Ακρωτήρι θα χορτάσεις καλοκαίρι!

Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Ακρωτήρι, στο Ξυλόκαστρο, για νόστιμη ελληνική κουζίνα πάνω στη θάλασσα

Ακούς ελληνικό καλοκαίρι και το μυαλό σου ταξιδεύει αμέσως σε παραλίες και φαγητό παρέα με τους αγαπημένους σου, πάνω στο κύμα. Οι εικόνες αυτές ζωντανεύουν στο Ακρωτήρι, το εστιατόριο που από το 2006 βρίσκεται πάνω στην παραλία Συκιά, μόλις μία ώρα μακριά από την Αθήνα και συνδυάζει πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό. Το μενού έχει άρωμα θάλασσας και η επιτυχία του κρύβεται στα ολόφρεσκα υλικά, καθώς και στο πάντρεμα της παραδοσιακής κουζίνας με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις.

Στη φιλόξενη σάλα ή στον εξωτερικό χώρο με τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα θα χαλαρώσεις και θα ευχαριστηθείς λαχταριστές προτάσεις θαλασσινών, όπως φρέσκο ψάρι στα κάρβουνα, θράψαλο γεμιστό με ντομάτα και φέτα, κριθαρότο γαρίδας και μοναδικά risotti θαλασσινών. Θα δοκιμάσεις οπωσδήποτε και την περίφημη μακαρονάδα του ψαρά που έχει κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες.

Κι αν προτιμάς το κρέας, θα απολαύσεις χοιρινές μπριζόλες γάλακτος, χειροποίητο σουβλάκι κοτόπουλου, ζουμερά μπιφτέκια και απίθανο σουβλάκι αγριογούρουνου, όλα από εκλεκτά κρέατα πρώτης ποιότητας. Χορταστικές σαλάτες και μεγάλη ποικιλία ορεκτικών συμπληρώνουν μοναδικά το κάθε γεύμα, ενώ το κρασί από τη Νεμέα και άλλα ελληνικά αποστάγματα θα απογειώσουν τη γευστική εμπειρία και το κέφι. Καθημερινά 10.00 με 23.00.

Extra tip: Μείνε για το ηλιοβασίλεμα! Όταν ο ήλιος αρχίζει να δύει, δημιουργείται ένα μαγευτικό σκηνικό που θα σου μείνει πραγματικά αξέχαστο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου