Pavilion: Η γαστρονομική αποκάλυψη από κύμα και πεύκο

Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • Κωνσταντίνου Καραμανλή 1
  • 2743027105
  • Pavilion

Pavilion: το νόστιμο στέκι σου στο Ξυλόκαστρο

Λίγα μόλις μέτρα μετά την είσοδο του Πευκιά Ξυλοκάστρου, θα βρεις έναν minimal και ταυτόχρονα ανοιχτό χώρο που ραίνεται από φως, αλμύρα και πευκοβελόνες, λικνίζεται σε jazz ρυθμούς και φέρει άρωμα νησιού. Το όνομα αυτής της γαστρονομικής αποκάλυψης είναι Pavilion - Τουριστικό Περίπτερο Ξυλοκάστρου.

Στο Pavilion η μέρα ξεκινά νωρίς το πρωί, με μοναδικές ομελέτες και fluffy pancakes που σε κάνουν να αναφωνείς «αλληλούια» αντί για καλημέρα! Τη θέση του πρωινού διαδέχονται μοναδικές μυρωδιές που φθάνουν από τον Κορινθιακό, με τη σφυρίδα φρικασέ και το κριθαρότο mare paradiso να έχουν την τιμητική τους. Κι αν αντί για θαλασσόλυκος της γεύσης, είσαι ένας ακόμη λάτρης του βουνού και των καρπών του, τότε σου έχουμε νέα. Ζουμερά φιλέτα, μπριζόλες και πικάνια από ελληνικές φάρμες ψήνονται μπροστά στα μάτια σου, σε ένα μοναδικό show με πρωταγωνιστές εσένα και τον ουρανίσκο σου!

Κι επειδή σε όλους αρέσει το happy end, σου προτείνουμε γλυκές αμαρτίες, όπως η Tροπική πανδαισία και η lava Alaska που δημιουργούνται à la minute από τους chef κι εξαφανίζονται στο δευτερόλεπτο.

Η ώρα περνά και λίγα μόλις σκαλιά σε χωρίζουν από το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Ετοιμάσου να το απολαύσεις στο μπαλκόνι του Pavilion, συνοδεία μοναδικών κρασιών και δροσιστικών signature cocktails. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και… το Pavilion είναι ακριβώς ό,τι ζητά η καρδιά σου αυτό το καλοκαίρι!

www.touristikoperiptero.gr

  • Κωνσταντίνου Καραμανλή 1
  • 2743027105
  • Pavilion

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου