11 πεντανόστιμα στέκια που θα σε φέρουν στα νότια προάστια αυτό το καλοκαίρι

Χονολουλού: H new age ταβέρνα της Νέας Σµύρνης

Στέκι ιδανικό για το καλοκαίρι

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Χονολουλού είναι μια new age ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη

Αν τώρα που έχουν σφίξει οι ζέστες ονειρεύεσαι διακοπές στην εξωτική Χαβάη, δεν χρειάζεται να πληρώσεις µια µικρή περιουσία, αρκεί να πας µέχρι τη Χονολουλού της Νέας Σµύρνης. Τη new age ταβέρνα για καλό φαγητό και µπίρα που γνωρίσαµε πέρυσι και έχει γίνει το στέκι µας στην περιοχή.

Η Χονολουλού συνεχίζει να είναι τοπ στις ετικέτες µπίρας. Τόσο στις εµφιαλωµένες όσο και στον χύµα εκλεκτό ζύθο που παράγει η Ελλάδα κυρίως. Φέτος δίνει έµφαση και στο κρασί, όπου θα βρεις µια ενηµερωµένη wine list µε τις καλύτερες εµφιαλώσεις του ελληνικού αµπελώνα. Το φαγητό όπως πάντα ποιοτικό και για όλα τα γούστα, µε αναφορές στην πολίτικη και στην κρητική κουζίνα. Η πρώτη ύλη εξαιρετική και µόνο ελληνική και η γαστρονοµική εµπειρία value for money µε µερίδες σούπερ χορταστικές. Στα κρεατικά κάνουν µαστορική δουλειά. Θα δοκιµάσεις λαχταριστή µπριζόλα Tomahawk σερβιρισµένη στο ξύλο µε πατάτες τηγανητές. Η µοσχαρίσια ταλιάτα εξίσου εντυπωσιακή στο σερβίρισµα, ψηµένη ιδανικά και πεντανόστιµη, ενώ πάντα αγαπηµένο είναι το signature συκώτι ρακόµελο. Κι αν θες να αποφύγεις το κρέας, το χειροποίητο ραβιόλι µε πορτσίνι είναι εξαιρετική επιλογή.

Το µενού, όµως, είναι δυναµικό και ακολουθεί τις εποχές. Έτσι τώρα που το σηκώνει το κλίµα θα γευτείς και νόστιµες δηµιουργίες από θαλασσινά. Είναι ο ιδανικός προορισµός αν κινείσαι καλοκαιριάτικα στην πόλη και θέλεις να νιώσεις ότι βγήκες για λίγο εκτός, στη γειτονιά που φηµίζεται για τα καλοφαγάδικα στέκια της.

www.honoluluathens.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου