11 πεντανόστιμα στέκια που θα σε φέρουν στα νότια προάστια αυτό το καλοκαίρι

Umama: To all day στέκι στην Ηλιούπολη που λατρεύουν οι foodies

Γνωστό για τις υπέροχες λιχουδιές του, έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος all day προορισµός στην Ηλιούπολη

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Umama: το all day στέκι σου στην Ηλιούπολη

Το Umama σε κερδίζει απ’ την πρώτη στιγµή µε τη φιλόξενη ατµόσφαιρα και την αισθητική του που χαρίζουν απλόχερα θετικά vibes. Γνωστό για τις υπέροχες λιχουδιές του, έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος all day προορισµός στην Ηλιούπολη και κάπως έτσι γίνεται και δικό σου στέκι για κάθε στιγµή της ηµέρας.

Ανοιχτό από το πρωί σε περιµένει για να απολαύσεις τον καφέ σου ή έναν από τους ολόφρεσκους δροσιστικούς χυµούς του, όπως φράουλα-λεµόνι, πράσινο µήλο-µέλι-κανέλα-αγαύη και ανάµεικτο µε φρούτα εποχής. Λίγο αργότερα αρχίζει να σερβίρεται το περίφηµο brunch που το έχει κάνει γνωστό σε όλη την Αθήνα. Γλυκές και αλµυρές προτάσεις από τα πιο φρέσκα υλικά προσφέρουν µια αξέχαστη γευστική εµπειρία που δεν θες να χάσεις. Δοκίµασε ένα χορταστικό French toast µε αυγόφετες από αφράτο ψωµάκι brioche, gouda, καπνιστή γαλοπούλα, sauce mornay γραβιέρας και τηγανητό αυγό. Αν είσαι λάτρης του γλυκού θα ξετρελαθείς µε τα πεντανόστιµα pancakes, όπως τα Apple & Cinnamon µε κρέµα patisserie, καραµελωµένο µήλο και µπισκότο κανέλας. Κι αν τώρα το καλοκαίρι θες να απογειώσεις την επιλογή σου, συνδύασε τα pancakes σου µε απίθανες γεύσεις παγωτού, όπως crème brulee και lila pause ή συνόδευσέ τα µε ένα από τα απίθανα milkshakes του µενού.

Εδώ τα burgers δεν αφήνουν ασυγκίνητους ούτε τους πιο απαιτητικούς, µε ζουµερά µπιφτέκια από premium µοσχαρίσιο κιµά Black Angus. Νέα προσθήκη που σίγουρα θα ευχαριστηθείς είναι το Smash burger µε διπλό λαχταριστό µπιφτέκι, διπλό cheddar, διπλό bacon, πίκλες και σπιτική BBQ sauce.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου