11 πεντανόστιμα στέκια που θα σε φέρουν στα νότια προάστια αυτό το καλοκαίρι

Αριστοφάνης ψητοπωλείο: 30 χρόνια γαστρονομικής απόλαυσης στη Γλυφάδα

«Προτεραιότητα στην ποιότητα»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αριστοφάνης ψητοπωλείο
Αριστοφάνης ψητοπωλείο
Αριστοφάνης ψητοπωλείο
Αριστοφάνης ψητοπωλείο

Αριστοφάνης: το αγαπημένο ψητοπωλείο της Γλυφάδας

Στη Γλυφάδα από το 1991 βρίσκεται ο Αριστοφάνης, ένα ψητοπωλείο πασίγνωστο για τις αξέχαστες γεύσεις και τη μοναδική ποιότητα των υλικών του. Δεν πρόκειται για ένα τυπικό ψητοπωλείο και θα το καταλάβεις αμέσως από την κομψή σάλα και την υψηλού επιπέδου εστιατορική εξυπηρέτηση. Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, αφού ο Αριστοφάνης ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα και πρωτοπορεί διαχρονικά και σε επίπεδο γευστικής εμπειρίας. Με μότο «Προτεραιότητα στην ποιότητα», είναι το πρώτο μαγαζί που συνόδευσε τα πιάτα του με χειροποίητες sauce και συνέχισε να ανεβάζει τον πήχη της απόλαυσης εμπλουτίζοντας το menu με πρωτότυπες σαλάτες και μοναδικές επιλογές εκλεκτών κρεάτων.

Εδώ θα έρθεις για μερακλίδικα παϊδάκια κοτόπουλου και χορταστικές μπριζόλες που συνοδεύονται τέλεια από λαχταριστές πατάτες. Θα δοκιμάσεις οπωσδήποτε τον περίφημο γύρο του Αριστοφάνη σε μερίδα ή σε τυλιχτό. Στις must επιλογές συγκαταλέγονται ακόμα τα χειροποίητα μπιφτέκια σε δύο εκδοχές: μοσχαρίσια και κοτόπουλου, όπως επίσης και τα σουξέ του Αριστοφάνη που δεν είναι άλλα από τα special μαριναρισμένα σις με μοσχάρι, χοιρινό ή κοτόπουλο. Κι επειδή δεν μπορεί να λείπει η σαλάτα από το τραπέζι, διάλεξε μία από τις χορταστικές σαλάτες, όπως της Αφροδίτης με λόλα, ξινόμηλο, πορτοκάλι, μάνγκο, αμυγδαλόψιχα και sauce μελιού ή τη Νεφέλη με αποξηραμένο σύκο, κατσικίσιο τυρί και sauce βερίκοκο.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Αριστοφάνη και το αναλυτικό menu θα βρεις στο ενημερωμένο του site. Καθημερινά 10.30 – 01.30.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου