11 πεντανόστιμα στέκια που θα σε φέρουν στα νότια προάστια αυτό το καλοκαίρι

Zeas pizza: 50 χρόνια μας προσφέρει την τέλεια πίτσα!

Aξεπέραστη, αυθεντική, καναδέζικου στιλ πίτσα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Zeas pizza
Zeas pizza
Zeas pizza
Zeas pizza

Η Zeas, η διάσημη πιτσαρία της Νέας Σμύρνης και των νοτίων προαστίων, έκλεισε τα 50 της χρόνια

Πολλά χρόνια πίσω, όταν ήμασταν παιδιά στη Νέα Σμύρνη, καθημερινά παρακαλούσαμε τους γονείς μας να παραγγείλουμε πίτσα. Και πότε πότε πηγαίναμε εκεί, οικογενειακώς. Είναι η γεύση αυτή που μένει αξέχαστη στο πέρασμα των χρόνων, που την αναζητάς, αλλά μόνο η Zeas καταφέρνει και μας την προσφέρει αναλλοίωτη: η αξεπέραστη, αυθεντική, καναδέζικου στιλ πίτσα! 

Η Zeas, η διάσημη πιτσαρία της Νέας Σμύρνης και των νοτίων προαστίων, έκλεισε τα 50 της χρόνια και μας υποδέχεται στον φιλόξενο χώρο της έως και σήμερα, για να απολαύσουμε τη φημισμένη της πίτσα, αλλά και όλες τις άλλες νοστιμιές που ετοιμάζει καθημερινά η κουζίνα της. Είναι η χειροποίητη, φρέσκια ζύμη που ζυμώνεται καθημερινά εδώ, είναι η μυστική συνταγή της σάλτσας, είναι η άριστη ποιότητα των υλικών, είναι το μεράκι και η αγάπη των ανθρώπων της, που δημιουργούν αυτό το τέλειο αποτέλεσμα.

Οι επιλογές είναι πολλές, όπως η υπέροχη Ζέας, με σουτζούκι, μανιτάρια, πιπεριά και τυρί, η Chicken, με μανιτάρια, πιπεριά, μπέικον, κοτόπουλο και τυρί, η Καναδιάνα, με πεπερόνι, μανιτάρια, πιπεριά και τυρί και άλλες πολλές, κλασικές και signatures, ακόμη και vegetarian επιλογές. Και μαζί με τις πίτσες, φοβερά ζυμαρικά (και φούρνου), ολόδροσες σαλάτες, ορεκτικά όνομα και πράγμα, μπίρες, κρασιά, αλλά και γλυκά για το τέλος.

Φυσικά, όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε και με delivery, καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ. Να την ανακαλύψετε!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου