30 ρεστό με ωραίες δροσιές

Chalet Politeia: Η all day όαση δροσιάς στα βόρεια προάστια

Ένας καταπράσινος κήπος με boho διάθεση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CHALET POLITEIA: Η all day όαση δροσιάς στα βόρεια προάστια
CHALET POLITEIA: Η all day όαση δροσιάς στα βόρεια προάστια
CHALET POLITEIA: Η all day όαση δροσιάς στα βόρεια προάστια
CHALET POLITEIA: Η all day όαση δροσιάς στα βόρεια προάστια

Chalet Politeia, ο ιδανικός all day καλοκαιρινός προορισμός στα βόρεια

Το Chalet στην Πολιτεία με τον καταπράσινο κήπο του αλλά και την boho διάθεση,  είναι ο ιδανικός all day καλοκαιρινός προορισμός στα βόρεια. Από το πρωί για εξαιρετικό καφέ και brunch, αυτός ο υπέροχος χώρος μας περιμένει για να αλλάξουμε παραστάσεις και να περάσουμε όμορφες στιγμές.

Όσο η μέρα πλησιάζει στη δύση της και μέχρι αργά το βράδυ, η απόλαυση συνεχίζεται με εξαιρετικά signature cocktails. Με έμφαση στη λεπτομέρεια, τις εκλεκτές πρώτες ύλες και το μαγειρικό μεράκι του, ο executive chef, Βασίλης Τζίµας, δημιουργεί εκεί τις επόμενες γευστικές μας αναμνήσεις, γιατί στο Chalet η γαστρονομία είναι ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά. Στο μενού φέτος βρίσκουμε καλοκαιρινό ριζότο με μελάνι σουπιάς που μας ταξιδεύει γευστικά στη θάλασσα αλλά και πεντανόστιμα σκιουφιχτά. Όπως πάντα, συνοδεύουμε το γεύμα μας με εξαιρετικές επιλογές από την unique wine list. 

Το πολυδιάστατο Chalet προσφέρει όμως και τη δυνατότητα να διοργανώσουμε εκεί επιτυχημένα εταιρικά ή προσωπικά events, όπως γάμο, βάπτιση, γενέθλια κ.ά. Ο κυρίως χώρος μπορεί να φιλοξενήσει γεύμα ή dinner 150-200 ατόμων, ενώ ο χώρος του club, χωρητικότητας 200-250 ατόμων, είναι ιδανικός για εκδηλώσεις και party που μένουν αξέχαστα.

Extra info: Στον κήπο αυτό το καλοκαίρι θα ζήσεις και την εμπειρία του θερινού σινεμά, με προβολές κάθε Δευτέρα για  μεγάλους και κάθε Τετάρτη για παιδιά!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου