30 ρεστό με ωραίες δροσιές

Royalty Hotel Athens: Αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές στο rooftop με τη μαγευτική θέα

Ένας μικρός παράδεισος στην καρδιά της πόλης

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Royalty Hotel Athens: στο rooftop του ξενοδοχείου για φαγητό, ποτό και μαγική θέα

Σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, βρίσκεται το εντυπωσιακό Royalty Hotel Athens, ένα boutique hotel που ξεχωρίζει για την πολυτέλεια, τη μοναδική αισθητική και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του. Κρύβει επίσης και μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές στην πόλη που δεν είναι άλλη από το μοναδικό του roof garden.

Ένας μικρός παράδεισος στην καρδιά της πόλης, ειδικά σχεδιασμένος για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης με φιλόξενη ατμόσφαιρα, κομψό design, απαλή μουσική και μαγευτική θέα στην Ακρόπολη. Τώρα θα σκεφτείς ότι ένας τέτοιος χώρος δεν μπορεί παρά να είναι prive αποκλειστικά για τους ενοίκους του ξενοδοχείου, στην πραγματικότητα όμως η πρόσβαση είναι ελεύθερη για όλους. Η είσοδος για το rooftop βρίσκεται στον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου και θα το βρεις ανοιχτό από το μεσημέρι για να απολαύσεις, σε πραγματικά προσιτές τιμές, υπέροχο καφέ, δροσιστικά ροφήματα και προτάσεις παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας που περιλαμβάνονται στο ανανεωμένο καλοκαιρινό μενού, όπως λαχταριστές πίτσες, ποικιλία από snacks και χορταστικές σαλάτες. Τα signature cocktails αποτελούν must επιλογή και συνοδεύονται τέλεια από προσεκτικά σχεδιασμένες επιλογές finger food.

Είναι ιδανικό για ένα διάλειμμα από τα ψώνια, χαλάρωση μετά τη δουλειά, έξοδο με την παρέα, αλλά και για επαγγελματικές συναντήσεις. Θα έρθεις όμως και για τα περίφημα events που διοργανώνονται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα με ελεύθερη είσοδο, όπως tango nights και βραδιές swing, με χορό και live μουσική. Το αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα events θα βρεις στο ενημερωμένο site του ξενοδοχείου, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου, καλό είναι να έχεις κάνει κράτηση πριν πας.

Και για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες, υπάρχει πάντα η επιλογή της σικάτης κλιματιζόμενης αίθουσας του 5ου ορόφου με την εντυπωσιακή τζαμαρία, για να απολαύσεις το γεύμα σου στη δροσιά ή να πραγματοποιήσεις μία επαγγελματική συνάντηση σε ήρεμο περιβάλλον με απαλή μουσική.

www.royaltyhotels.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου