30 ρεστό με ωραίες δροσιές

V1935 Roof Garden: Αυθεντική ιταλική κουζίνα

Ναπολιτάνικη πίτσα, φοβερά ζυμαρικά και κρασιά από τον ιταλικό αμπελώνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
V1935 Roof Garden
V1935 Roof Garden
V1935 Roof Garden
V1935 Roof Garden
V1935 Roof Garden
V1935 Roof Garden

V1935 Roof Garden: το στέκι σου για ιταλική κουζίνα στο roof top του V1935 luxury apartments

Κέντρο Αθήνας, Σύνταγμα. Σε ένα πανέμορφο κτίριο του Μεσοπολέμου, εκεί όπου στεγάζεται το εμβληματικό V1935 luxury apartments, υπάρχει στον έκτο όροφο το roof top που, για να παραφράσουμε τη γνωστή ρήση, έχει γίνει talk of the world. Καμία υπερβολή. Το εστιατόριο V1935 Roof Garden έρχεται πρώτο στις κριτικές στο TripAdvisor αναφορικά με την ιταλική κουζίνα. Πίσω από την επιτυχία βρίσκεται ο pizzaiolo, Λευτέρης Τσαουσάκης, ο οποίος, μετά από τα αμέτρητα ταξίδια του στη γειτονική μας χώρα, έχει μεταφέρει στην Αθήνα όλη του την αγάπη και τη γνώση για την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα.

Πρώτα απ’ όλα, οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί είναι πραγματικά οι καλύτερες και όλες έρχονται από την Ιταλία, διαλεγμένες μία προς μία από τον ίδιο. Κι από εκεί και μετά αρχίζει η γευστική μαγεία!

Μεγάλος πρωταγωνιστής είναι, φυσικά, η πίτσα, και κυρίως η αυθεντική ναπολιτάνικη, με ζυμάρι που ωριμάζει για 48 ώρες. Και μαζί με αυτήν, τα εκλεκτά ζυμαρικά, σαν τη γνήσια ιταλική καρμπονάρα, εμπνευσμένα πιάτα ημέρας, δροσερές σαλάτες και τέλεια ορεκτικά. Όλα αυτά θα τα συνδυάσετε ιδανικά με κάποιο κοκτέιλ ή ένα κρασί από τον ιταλικό αμπελώνα.

Μία ιδανική πρόταση για μια ρομαντική έξοδο για αληθινό ιταλικό φαγητό στο κέντρο της πόλης, για ένα οικογενειακό τραπέζι, για μια επαγγελματική συνάντηση, σε ένα καλαίσθητο, κοσμοπολίτικο και φιλόξενο περιβάλλον. 

www.v1935.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου