30 ρεστό με ωραίες δροσιές

Titania Hotel Athens: Το ατμοσφαιρικό rooftop με πανοραμική θέα στην Αθήνα

Το καταφύγιο μας στην καρδιά της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Olive Garden Bar & Restaurant
Olive Garden Bar & Restaurant
Olive Garden Bar & Restaurant
Olive Garden Bar & Restaurant
Olive Garden Bar & Restaurant

Olive Garden Bar & Restaurant: το φημισμένο εστιατόριο στο rooftop του ξενοδοχείου Titania Hotel Athens με θέα που κόβει την ανάσα

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, λίγα μόλις μέτρα από δύο σταθμούς του μετρό, βρίσκεται ένα από τα πλέον εμβληματικά ξενοδοχεία της Αθήνας που δεν είναι άλλο από το Titania Hotel Athens. Γνωστό για το κλασικό του ύφος, την υπέροχη ατμόσφαιρα και τη μοναδική του ιστορία, το Titania που εδώ και λίγους μήνες εντάσσεται στον όμιλο Χατζηλαζάρου H Hotels Collection, ξεχωρίζει επίσης για την άνεση που προσφέρουν τα Superior δωμάτια, οι Deluxe σουίτες με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη, καθώς και για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του. Η προνομιακή τοποθεσία του το καθιστά και ιδανικό σημείο συνάντησης τόσο για διασκέδαση όσο και για επαγγελματικές συναντήσεις. 

Στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, μακριά από τη βουή της πόλης, βρίσκεται το rooftop με το φημισμένο Olive Garden Bar & Restaurant με θέα στην Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και την Αθήνα που κόβει την ανάσα! Εδώ κάθε γεύμα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, όπου η ποιότητα και η φρεσκάδα των υλικών συναντούν τη δημιουργικότητα. Το μενού είναι ένας συνδυασμός comfort πιάτων που αναδεικνύουν την ελληνική παράδοση.

Από τις 12.00 έως τις 18.00 είναι ο ιδανικός προορισμός για ένα lunch break ή για ένα διάλειμμα μετά από μια βόλτα στην πόλη. Μια δροσιστική επιλογή για το καλοκαίρι είναι η σαλάτα Καίσαρα Greek Style, με σύγκλινο Μάνης, φιλέτο κοτόπουλου, παλαιωμένη γραβιέρα Τήνου και κουλούρι Θεσσαλονίκης. Ανάλαφρη και healthy based πρόταση είναι το vegan Buddha Bowl με βιολογικό πλιγούρι, μαρούλι, αυγό, ντοματίνια, τζελ μοσχολέμονου, βότανα και φιστίκι Αιγίνης.

Το βράδυ στο Olive Garden μπορεί κανείς να απολαύσει signature πιάτα, όπως εξωτικό σεβίτσε τσιπούρας συνδυασμένο με μάνγκο ponzu, σχοινόπρασο, σπόρους σιναπιού, νεροκάρδαμο και λάδι χαλαπένιος, όπως μεταξύ άλλων και παραδοσιακά κρητικά σκιουφιχτά με ντοματίνια, βλαστούς κάππαρης, πολύχρωμες πιπεριές, φέτα, ελιές και φρέσκια ρίγανη. Το λαβράκι με τσιγαριστά βλίτα, ψητά κολοκυθάκια και κρέμα πιπεριάς Φλωρίνης συναρπάζει με την ισορροπία των φρέσκων θαλασσινών αρωμάτων του.

Κι όσο απολαμβάνουμε το γεύμα μας παρέα με εξαιρετικό κρασί ή ευφάνταστα καλοκαιρινά cocktails, η Αθήνα απλώνεται στα πόδια μας γοητευτική και ανέμελη, όπως της αξίζει το καλοκαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου