30 ρεστό με ωραίες δροσιές

Elysium Athens Rooftop: H ολοκληρωμένη city dining εμπειρία με τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης

Από εδώ νιώθεις ότι θα απλώσεις το χέρι σου και θα αγγίξεις τον Παρθενώνα!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Elysium Athens Rooftop
Elysium Athens Rooftop
Elysium Athens Rooftop
Elysium Athens Rooftop

Elysium Athens Rooftop: το εστιατόριο του Elia Ermou Athens Hotel έχει μοναδική θέα στην Ακρόπολη

Από τον 7ο όροφο του Elia Ermou Athens Hotel όπου στεγάζεται το πρόσφατα ανακαινισμένο Elysium Athens Rooftop, η θέα κόβει την ανάσα – από εκεί ψηλά νιώθεις ότι θα απλώσεις το χέρι σου και θα αγγίξεις τον Παρθενώνα! Σε έναν χώρο απαράμιλλης αισθητικής όπου όλα είναι οργανωμένα στην εντέλεια, που ξεχωρίζει για τη μινιμαλιστική και γήινη διάθεσή του, θα σε υποδεχτούν με χαρακτηριστική ευγένεια, που είναι θαρρείς ο ορισμός της φιλοξενίας, για μία all day city dining εμπειρία.

Θα γευτείς νοστιμιές εμπνευσμένες από την ελληνική παράδοση, ιδωμένες όμως από σύγχρονη γαστρονομική οπτική. Υπεύθυνος για αυτό είναι ο σεφ Λεωνίδας Βρακάς που με μεράκι πηγαίνει τις κλασικές γεύσεις χιλιόμετρα μπροστά, αξιοποιώντας μόνο εκλεκτές και φρέσκες πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς. Το ανανεωμένο μενού περιέχει προτάσεις που θα ξυπνήσουν γευστικές μνήμες. Από το αρνί με την πολέντα γραβιέρας και την τέλεια κρέμα αμπελόφυλλο και ψητή πατάτα, μέχρι τις ταλιατέλες από μελάνι σουπιάς με σάλτσα σπινιάλο και τρίμμα αυγοτάραχο, η γαστρονομική εμπειρία σε ταξιδεύει στις γεύσεις της ελληνικής υπαίθρου. Το ίδιο συμβαίνει και με το εκπληκτικό cheesecake με φιστίκι Αιγίνης από τα επιδόρπια. Από το εκλεπτυσμένο bar θα απολαύσεις χαρακτηριστικά signature cocktails ή εξαιρετικό ελληνικό οίνο, αλλά και εξαιρετικά ποτά.

Στο Elysium Athens Rooftop έχεις ακόμα την ευκαιρία να κλείσεις το δικό σου private dining event πλάι στο τζακούζι, δίνοντας στις στιγμές σου την αθηναϊκή αίγλη που τους αξίζει. Είναι ο ιδανικός προορισμός όμως και για τις επαγγελματικές ή after work εξόδους σου ή ακόμα και για εκδηλώσεις εταιρικού χαρακτήρα.

www.elysiumathensrooftop.com

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου