30 ρεστό με ωραίες δροσιές

TGI FRIDAYS™: Αυτό το καλοκαίρι πίνουμε Tiki Waikiki cocktails στο πιο δροσερό στέκι της πόλης

Ανακάλυψε την ολοκαίνουργια cocktail list που μας ταξιδεύει σε τροπικούς προορισμούς

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα νέα Tiki Waikiki cocktails των TGI FRIDAYS™ κάνουν το αθηναϊκό καλοκαίρι απολαυστικά εξωτικό

Το καλοκαίρι είναι καυτό, τα ρούχα ελαφριά, οι φίλοι πρόθυμοι. Μην το σκέφτεσαι καν. Μετά το γραφείο, σου αξίζει μια απόδραση στο πιο εξωτικό στέκι της Αθήνας! Πάρε μαζί καλή παρέα, φόρα κάτι άνετο και πάμε να ζήσουμε μια βραδιά στην άλλη πλευρά του πλανήτη, πίνοντας cocktails όπως μόνο τα TGI FRIDAYS™ ξέρουν να φτιάχνουν…

Το αγαπημένο στέκι της πόλης, που αγαπάει το καλοκαίρι όσο και εσύ, μόλις δημιούργησε μια ολοκαίνουργια cocktail list με αποκλειστικό σκοπό να μας ταξιδέψει σε τροπικούς προορισμούς. Τα Tiki Waikiki cocktails είναι όσο εξωτικά φαντάζεσαι (και χρειάζεσαι…) και τόσο δροσερά που κάνουν το αθηναϊκό καλοκαίρι να μοιάζει με Tiki παράδεισο!

Ανέβα στο δροσερό κύμα και φτάσε μέχρι τις ακτές της Αβάνας με το Havana Wave, ένα απολαυστικό cocktail με Havana Club Especial, Sourz Apple Liqueur, Skinos Mastiha Spirit, ginger, φρέσκο χυμό lime, ροδάκινο, νέκταρ αγαύης και Elemakule Tiki® Bitters. Ονειρεύεσαι τροπικές παραλίες; Πιες μια γουλιά από το Paradise Beach και είσαι κιόλας εκεί! Με ένα mix από Havana Club Añejo 3 Años, Malibu®, ανανά, γάλα καρύδας, κεράσι και φρέσκο χυμό lime, κάθε γουλιά από αυτό το cocktail σε μεταφέρει στις χρυσαφένιες παραλίες της Καραϊβικής. Θες κάτι ακόμη πιο δροσερά εξωτικό; Δοκίμασε το Pineapple Ginger Splash και άσε τον εαυτό σου να βυθιστεί στον γλυκό, αλλά ταυτόχρονα πικάντικο συνδυασμό ανανά και τζίντζερ, που εξισορροπείται τέλεια με το premium ρούμι Havana Club Añejo 7 Años, falernum liqueur, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, και νέκταρ αγαύης.

Εκτός από όλα αυτά τα ανατρεπτικά cocktails, στα TGI FRIDAYS™ μπορούμε να απολαύσουμε signature Tiki συνταγές όπως το Passion Mojito, το Caribbean Rum Punch, αλλά και κλασικά cocktails όπως το Zombie και το Mai Tai Royal, στα οποία οι έμπειροι bartenders των TGI FRIDAYS™ χαρίζουν το δικό τους summer twist.

Η πιο απολαυστική summer in the city εμπειρία απογειώνεται με την προσθήκη των νέων μεξικάνικων πιάτων, όπως το χορταστικό Chicken Al Pastor ή την Puebla Chicken Quesadilla. Και κάπως έτσι με ένα εξωτικό cocktail στο χέρι και νόστιμα πιάτα μπροστά σου, δεν έχει σημασία πού βρίσκεσαι. Είτε είσαι στο κατάστημα των TGI FRIDAYS™ στον Φλοίσβο και χαζεύεις τη θέα στη Μαρίνα, είτε στις δροσερές, φουντωτές αυλές των TGI FRIDAYS™ στην Κηφισιά ή στη Γλυφάδα, παραμένεις πάντα σε έναν Tiki παράδεισο… Καλό, τροπικό καλοκαίρι!

*Τα Tiki Waikiki cocktails είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα TGI FRIDAYS™ από 17/6.

www.fridays.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου