30 ρεστό με ωραίες δροσιές

Bungalow 7: Το νέο, ξεχωριστό εστιατόριο στα Αστέρια Γλυφάδας

Ολοκαίνουργιο και λαμπερό, ανοίγει στις 15/6

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bungalow 7
Bungalow 7
Bungalow 7
Bungalow 7
Bungalow 7

Bungalow 7: το νέο εστιατόριο της Αθήνας βρίσκεται στα Αστέρια Γλυφάδας

Τα θρυλικά bungalows στα Αστέρια Γλυφάδας έχουν σημαδέψει μια ολόκληρη εποχή. Από εδώ πέρασαν οι μεγαλύτερες και πιο γνωστές προσωπικότητες του 20ού αιώνα, κάνοντας γνωστό αυτό το κομμάτι της Αθηναϊκής Ριβιέρας σε ολόκληρο τον κόσμο. Από αυτά παίρνει το όνομά του και το Bungalow 7, το νέο εστιατόριο που ανοίγει τις πόρτες του στις 15 Ιουνίου.

Το Bungalow 7 μοιάζει με παραθαλάσσια κατοικία. Έχει άνετους χώρους, κομψή αρχιτεκτονική και για βεράντα του μια χρυσαφένια ακρογιαλιά. Η μεγάλη γυάλινη πρόσοψη έχει έναν διττό ρόλο: αφενός αφήνει άπλετο το φυσικό φως να εισχωρήσει στη σάλα του εστιατορίου και αφετέρου δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη ότι βρίσκεται σε υπαίθριο χώρο – άλλωστε η μαγική θέα ξεδιπλώνεται μπροστά του από οποιοδήποτε σημείο του Bungalow 7 κι αν βρίσκεται. Ύστερα οι καλεσμένοι καλούνται να επιλέξουν τον χώρο που τους ταιριάζει καλύτερα. Σε αυτή την αλλιώτικη «κατοικία», βλέπετε, υπάρχουν τέσσερα «δωμάτια»: η τραπεζαρία, το avant-garde Bedroom με τους εντυπωσιακούς καναπέδες κρεβάτια, το μεγάλο μαρμάρινο μπαρ, αλλά και το tea room με τη vintage ταπετσαρία. Για όσους προτιμούν την ιδιωτικότητα υπάρχει επίσης και η επιλογή του private dining.

Αξίζει να σημειώσουμε πως όλα τα έπιπλα έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το Bungalow 7 και ακολουθούν τις γεωμετρικές αρχές που τόσο αγαπά ο μοντερνισμός, συνθέτοντας έναν πραγματικά ιδιαίτερο χώρο.

Η ίδια προσοχή ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια έχει δοθεί και στο φαγητό. Στο Bungalow 7 το μενού υπογράφει ο γνωστός σεφ Ντίνος Φωτεινάκης, ο οποίος δημιούργησε πιάτα που συνδυάζουν τα μεσογειακά υλικά με τις ασιατικές τεχνικές. Φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, premium κοπές με λαχταριστά συνοδευτικά, αλλά και προτάσεις σε sushi συνδυάζονται με εξαιρετικές ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα.

Δίπλα στο εστιατόριο (και μάλιστα σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της παραλίας) υπάρχει και η πισίνα. Μόνο για ενήλικες, λειτουργεί από το πρωί έως το απόγευμα διαθέτοντας ρετρό ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ εφοδιάζεται με δροσερά cocktails από το Pool Bar. Αλλά εξίσου υπέροχα cocktails μπορούμε να απολαύσουμε και στο Bungalow 7. Την cocktail list έχουν επιμεληθεί ο Δημήτρης Καραπάνος και ο Βασίλης Σγουρομάλλης, ειδικά για να ταιριάζει με τις γεύσεις του εστιατόριου. Και έτσι, με ένα ιδιαίτερο cocktail στο χέρι, ακούγοντας τη μουσική που επιλέγουν οι resident και καλεσμένοι djs (σ.σ. υπάρχει και live κάθε Πέμπτη), καλωσορίζουμε το αθηναϊκό καλοκαίρι, που μόλις έγινε λίγο πιο λαμπερό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου