30 ρεστό με ωραίες δροσιές

LAYERS BURGERS: Το καλύτερο smashed Burger της Αθήνας

Εδώ θα βρεις burgers με αυθεντικό αμερικάνικο χαρακτήρα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
LAYERS burgers
LAYERS burgers
LAYERS burgers
LAYERS burgers

LAYERS BURGERS: στη Νέα Ερυθραία για το smashed burger που ονειρεύεσαι

Αν είσαι ήδη λάτρης του smashed burger, θα έχεις ήδη ανακαλύψει αυτό το κονσεπτικό street food resto στη Νέα Ερυθραία. Εάν όχι, τότε εδώ θα μάθεις όσα χρειάζεσαι για να κανονίσεις σύντομα μια επίσκεψη στα βόρεια, ειδικά για αυτό! Αρχικά, LAYERS γιατί το burger εκεί είναι τεχνικά άρτιο, με όλες τις στρώσεις ευδιάκριτες –κυριολεκτικά νιώθεις το κάθε layer– και τελικώς πεντανόστιμο.

Η φιλοσοφία του εγχειρήματος είναι το «homemade» και ορίζεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Αρχικά, η πρώτη ύλη είναι εξαιρετικής ποιότητας. Για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε, ο φρέσκος μοσχαρίσιος κιμάς που επιλέγουν είναι ο ιδανικός για να δημιουργηθεί το απόλυτα ισορροπημένο smashed. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της επιτυχίας είναι και το signature sesame bun. Παρασκευάζεται και ψήνεται από την αρχή μέχρι το τέλος στην κουζίνα του LAYERS, με συνταγή που δίνει στο τελικό αποτέλεσμα αυθεντικό αμερικάνικο χαρακτήρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι για την αρτιότητα του smashed στο LAYERS έχουν αποφανθεί καταξιωμένοι σεφ, διάσημοι food bloggers, αλλά και επισκέπτες εξ Αμερικής – ε, μια γνώση παραπάνω την έχουν!

Όταν θα πας, να δοκιμάσεις σίγουρα έναν από τους classic συνδυασμούς που φτιάχνονται με sesame bun και double smashed. Το ζουμερό Juicy Lucy, ας πούμε, με ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια και –εννοείται– χειροποίητο spicy kimchi garlic & cabbage spread, είναι τουλάχιστον εθιστικό!

Για τις τηγανητές πατάτες μην έχεις καμία αμφιβολία, γιατί είναι φρέσκες, κομμένες στο χέρι και διπλοτηγανισμένες. Στο μενού υπάρχουν ακόμα και veggie επιλογές με μπιφτέκι δικής τους χορτοφαγικής συνταγής! Το μενού περιέχει και άλλα καλούδια όπως crispy chicken, 100% χειροποίητα παναρισμένο, όμως ο βασικός λόγος που επιβάλλει να πας στο LAYERS είναι το smashed.

Θα το βρεις ανοιχτό 12 με 12 καθημερινά και στις πλατφόρμες delivery, αλλά πρόσεξε, αν τελειώσουν τα signature sesame buns ημέρας, μπορεί να κλείσει και νωρίτερα, γιατί το αυθεντικό μπορεί εύκολα να γίνει και sold out!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου