Resto

Το La Caza Azul είναι το μπλε σπίτι της Φρίντα Κάλο στο Περιστέρι

Το μεξικάνικο στέκι γιορτάζει τα 6 του χρόνια με ένα μεγάλο πάρτι

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
La Caza Azul

La Caza Azul: το μεξικάνικο στέκι στο Περιστέρι δεν είναι μόνο ένα νόστιμο εστιατόριο

La Caza Azul ή αλλιώς «το μπλε σπίτι», το σπίτι της Φρίντα Κάλο μέσα στο οποίο έζησε, ονειρεύτηκε και ζωγράφισε μερικούς από τους πιο διάσημους πίνακές της. Από αυτή τη θρυλική γυναίκα εμπνεύστηκε και το δικό μας “La Casa Azul” στο Περιστέρι. Χρωματιστά μαξιλάρια, τοίχοι βαμμένοι σε αυτή τη μοναδική απόχρωση του μπλε, μία φουντωτή αυλή που θυμίζει εκείνες των μεξικάνικων σπιτιών, έργα τέχνης σε έντονα χρώματα που τόσο αγαπούσε η μεξικανή καλλιτέχνης. Από την είσοδο κιόλας, νιώθεις σαν να βρίσκεσαι στην πατρίδα της.

La Caza Azul
La Caza Azul

Αυτό το μπλε σπίτι δεν θα μπορούσε να σερβίρει οτιδήποτε άλλο πέρα από μεξικάνικη κουζίνα. Όμως, μια μεξικάνικη κουζίνα αυθεντική, με παραδοσιακά πιάτα του Μεξικού, εκλεκτά γαστρονομικά προϊόντα, cocktails που σε μεταφέρουν σε αυτή τη μακρινή γωνιά της Γης από την πρώτη κιόλας γουλιά. Δεν πρόκειται μόνο για εστιατόριο. Στο La Casa Azul η γαστρονομία συναντά τη μεξικάνικη κουλτούρα όσο και την τέχνη. Θα βρεις μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι, θα παρακολουθήσεις ενδιαφέρουσες πολιτικές εκδηλώσεις, πάντα θα δοκιμάζεις κάτι νόστιμο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα πολιτιστικό κέντρο που φέρνει την πλούσια μεξικανική παράδοση λίγο πιο κοντά μας.

La Caza Azul

Ιδανική ευκαιρία για να ζήσεις όλα τα ωραία παραπάνω από πρώτο χέρι είναι αυτή η Κυριακή 16 Ιουνίου. Τότε το La Caza Azul συμπληρώνει 6 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ένα ξεχωριστό πάρτι. Μεξικάνικες γεύσεις, μουσική, πολλές εκπλήξεις, όλα σε μία μοναδική βραδιά που θα μας ταξιδέψει για λίγο στη Λατινική Αμερική και που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό.

La Caza Azul

Θηβών 143 και Πελοπίδας 13, Περιστέρι, 210 5716143, www.lacasaazul.gr, Fb: LA CASA AZUL – Gastro Barra Latinoamericana, Instagram: @_la_casa_azul

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νικαράγουα: Το νέο στέκι για πεντανόστιμο old school σουβλάκι στον Πειραιά
Νικαράγουα: Το νέο στέκι για πεντανόστιμο old school σουβλάκι στον Πειραιά

Η new age σουβλακερί που στεγάζεται σε γνωστή μονοκατοικία του Πειραιά, οφείλει την ύπαρξή της στο μεράκι μιας παρέας Πασαλιμανιωτών, με πρώτο και καλύτερο τον Μπάμπη που «τρέχει» καθημερινά το κατάστημα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.