14 all day spots για ραντεβού με την παρέα όλες τις ώρες

Delicate: Το roof top του Hondos Center Καλλιθέας

Ιδανικός προορισμός για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα και τη βουή της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Delicate
Delicate
Delicate
Delicate

Delicate: Ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ για πρωινό, brunch, φαγητό και κοκτέιλ

Ψηλά στον όγδοο όροφο, στο roof top του κτιρίου όπου στεγάζεται το κατάστημα Hondos Center της Καλλιθέας, σε έναν απόλυτα κομψό χώρο με θέα από τον Πειραιά μέχρι τον Λυκαβηττό, το Delicate Café & More είναι ένας all day προορισμός, ανεξάρτητα αν έρθετε μέχρι εδώ για τα ψώνια σας ή όχι.

Φιλόξενο και καλαίσθητο, το Delicate αποτελεί ιδανικό προορισμό για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα και τη βουή της πόλης. Ανοιχτό από νωρίς, θα σας προσφέρει καλοφτιαγμένο καφέ, αλλά και φρεσκοστυμμένους χυμούς, σπιτική λεμονάδα και πορτοκαλάδα, ενώ το brunch είναι εφάμιλλο φημισμένων εστιατορίων του κέντρου: θα βρείτε, μεταξύ άλλων, πιάτα με αυγά σε διάφορες εκδοχές, αλλά και πεντανόστιμα γλυκά pancakes.

Στη συνέχεια της ημέρας η κουζίνα ετοιμάζει πολλά νόστιμα. Δροσερές σαλάτες, επιλογές για τη μέση, χορταστικά σάντουιτς, φοβερές pinsa, ζουμερά burgers, αλλά και pasta – ρωτήστε και για το home-cooked πιάτο ημέρας με αφετηρία τις παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας! Στις hot επιλογές και τα vegan πιάτα και τα γλυκά!

Όσο η ώρα περνάει και η ημέρα «ησυχάζει», το Delicate θα σας προσφέρει ένα επιλεγμένο κρασί από την ενημερωμένη του κάβα, ένα κοκτέιλ ή κάποιο spirit, σε ένα σκηνικό που πραγματικά είναι ινσταγκραμικό.

Να πάτε, ανοιχτά 09.00-21.00 τις καθημερινές και 09.00-20.00 Σάββατο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου