Το καλοκαίρι θέλει δροσιές και φαγητό στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης

Olive Restaurant: Τo roof top Restaurant experience που αγαπήθηκε στη Γλυφάδα

Τα πιάτα με την υπογραφή του σεφ Νίκου Παντέχη σε συνδυασμό με την ανανεωμένη wine list και με τα signature cocktails του bar, διεγείρουν όλες τις αισθήσεις σε ένα περιβάλλον σούπερ ατμοσφαιρικό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Olive Restaurant
Olive Restaurant
Olive Restaurant
Olive Restaurant
Olive Restaurant

Στο Olive Restaurant για μεσογειακή κουζίνα στο rooftop του ξενοδοχείου Dusit Suite Athens

Με θέα την παραλία της Γλυφάδας, το Olive Restaurant, στο rooftop του ξενοδοχείου Dusit Suite Athens, προσφέρει ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι στη μεσογειακή κουζίνα. Πολλοί θαμώνες το χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη των νοτίων προαστίων για δείπνο, και όχι άδικα. Και είναι αλήθεια πως τα πιάτα με την υπογραφή του σεφ Νίκου Παντέχη σε συνδυασμό με την ανανεωμένη wine list, αλλά και με τα signature cocktails του bar, διεγείρουν όλες τις αισθήσεις σε ένα περιβάλλον σούπερ ατμοσφαιρικό. Κεντρική φιλοσοφία του μαγαζιού αποτελεί η αφοσίωση στη φρέσκια πρώτη ύλη της Μεσογείου η οποία «παντρεύεται» γαστρονομικά με τεχνικές και μυστικά της σύγχρονης γαστρονομίας. Με starter πιάτο το περιζήτητο «αυγοτάραχο σε χτένι» με τρούφα ταραμά, ξύσμα μοσχολέμονου, λάδι σχοινόπρασου και τραγανό κρεμμύδι, παίρνεις μια δυνατή γεύση για το πώς θα εξελιχθεί το γεύμα. Η «σφυρίδα φρικασέ» με καμένη λαχανίδα, κρεμμύδι φρέσκο, μυρωδικά και σάλτσα αυγολέμονο είναι επίσης ένα από τα πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις, καθώς ξεχωρίζει για τον συνδυασμό απλότητας αλλά και γευστικής απογείωσης. Οι λεπτές και φινετσάτες γεύσεις δεν λείπουν ούτε από τις δελεαστικές επιλογές για επιδόρπιο. Το «κοράλλι λεμόνι» με κρέμα λεμονιού, κοχύλια μάνγκο, βότσαλα μοσχολέμονου, άμμο αμυγδάλου και blu buracao είναι μόνο μία από αυτές που αποτελούν το ιδανικό τέλος μιας αξέχαστης εμπειρίας. 

Το Olive Restaurant είναι ιδανικό και για πρωινές επισκέψεις καθώς το πλούσιο μενού του τόσο για πρωινό (07.00-11.00) όσο και για brunch (11.00-15.00) προσφέρει τον τέλειο τρόπο να ξεκινήσεις την ημέρα σου, με το Launch menu.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου