17 resto που μας ταξιδεύουν με τις γεύσεις τους σε όλο τον κόσμο

Shisan: Μικρές µπουκιές γεµάτες Ιαπωνία

Τεράστια ποικιλία σε Rolls και απίστευτες προσφορές

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

 Shisan Sushi Bar, μια ανεπανάληπτη ιαπωνική γαστρονοµική εµπειρία 

Είσαι δεν είσαι λάτρης της ιαπωνικής κουζίνας, το Shisan Sushi Bar σου προσφέρει µια ανεπανάληπτη γαστρονοµική εµπειρία που δύσκολα θα ξεχάσεις. Με εννέα καταστήµατα σε όλη την Αθήνα και µε ένα ακόµη νέο που έρχεται σύντοµα στον Πειραιά, η επιτυχία είναι ξεκάθαρη. Στο µενού του θα βρεις γεύσεις αυθεντικής ιαπωνικής κουζίνας, αλλά και µε ανατρεπτικές fusion επιρροές που σε προκαλούν να τις δοκιµάσεις όλες. Και οι τιµές; Πάντα φιλικές, κάτι παραπάνω value for money.

Τα ξακουστά Rolls του Shisan έχουν αγαπηθεί πολύ και από πολλούς. Από τα πιο δηµοφιλή είναι τα νέα Naruto Rolls µε σολοµό, τηγανητή γαρίδα, αυγά χελιδονόψαρου, spicy mayo και unagi sause. Μία από τις all-time-top-classic επιλογές είναι και τα Akai Rolls. Φιλετάκι λαβράκι ελαφρώς ψηµένο, τηγανητή γαρίδα, spicy mayo, crispy onions, σχοινόπρασο και akai sauce είναι ο συνδυασµός που σε ξετρελαίνει µε µια µόνο µπουκιά. Και αν θες να δοκιµάσεις λίγο από όλα, υπάρχει πάντα η επιλογή του µισού πιάτου που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις ποια είναι τα αγαπηµένα σου.

Πέρα από την τεράστια ποικιλία σε Rolls, στο Shisan θα βρεις πιάτα που θα σε κάνουν να καταλάβεις γιατί εδώ οι επισκέπτες γίνονται φανατικοί θαµώνες. Ένα από αυτά είναι και το νέο γευστικό Tuna Tataki, φιλετάκια τόνου µε κόκκινο chilli, αυγά χελιδονόψαρου, φύκια και yuzu truffle dressing, όπως και το «εθιστικό» Caramelised Tempura Shrimps µε καραµελωµένες τηγανητές γαρίδες, spicy mayo sauce και lime, πιάτο που σίγουρα θα θες να παραγγείλεις ξανά µόλις τελειώσει. Ολοκλήρωσε τη γευστική σου εµπειρία µε ένα δροσιστικό cocktail από την Japanese inspired λίστα που έχει επιµεληθεί ο Ηλίας Στεργιόπουλος.

Οι προσφορές συνεχίζονται στο Shisan. Happy Hour από Δευτέρα έως Σάββατο, προσφορά Τετάρτης, αλλά και Πέµπτης είναι κάποιες από αυτές.

Αθήνα/ Χολαργός/ Περιστέρι/ Γαλάτσι/ Αργυρούπολη/ Μελίσσια/ Κορυδαλλός/ Μαρούσι/ Πειραιάς

TikTok: shisan_sushi_bar

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου