17 resto που μας ταξιδεύουν με τις γεύσεις τους σε όλο τον κόσμο

Amigos: Μεξικάνικο καλοκαίρι σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη

Όλη η μεξικανική κουλτούρα σερβιρισμένη στο πιάτο σου

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Amigos: Κατά τη διάρκεια του MexiSummer θα μυηθείς στη μεξικανική γαστρονομία

Margaritas, ήλιος, tacos και salsa είναι μερικά μόνο από τα βασικά συστατικά του Amigos Mexican Summer, της πιο αγαπημένης εποχής του χρόνου. Είναι το φημισμένο «Μεξικαίρι» και συμβαίνει στα 750 τ.μ. των τροπικών κήπων των Amigos σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη κι αυτό το καλοκαίρι.

Εδώ κάθε μέρα είναι μια μικρή καλοκαιρινή φιέστα, μια ωδή στο αγαπημένο mexican comfort food που συνοδεύεται από την καλύτερη margarita της πόλης κάτω από τους ήχους της salsa που δονεί την ατμόσφαιρα.

Κατά τη διάρκεια του MexiSummer θα μυηθείς στη μεξικανική γαστρονομία με enchiladas, fajitas, burritos, tacos και δροσερές ensaladas. Θα απολαύσεις όλη τη μεξικανική κουλτούρα σερβιρισμένη στο πιάτο σου κάθε Τρίτη –σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη– με το Guacamolive.

Θα χορέψεις μέχρι τελικής πτώσης κάθε Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη και κάθε Πέμπτη στη Γλυφάδα, με τις βραδιές live salsa παρέα με τους λατινοαμερικανούς χορευτές που θα σε πάρουν από το χέρι και θα σου δείξουν τα βήματα της αυθεντικής latin salsa. Θα ανακαλύψεις δεκάδες cocktails και παραλλαγές Μargarita στη σούπερ ενημερωμένη tequileria των Amigos.

Και κάπου στη μέση του Μεξικαιριού θα γιορτάσεις και την Tequila Day, ένα event που αν είσαι στην Αθήνα στις 24 Ιουλίου μην το χάσεις με τίποτα.

Καλό μας Mexiκαίρι στα Amigos Mexican Bar Restaurants!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου