Το καλοκαίρι θέλει δροσιές και φαγητό στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης

Varoulko Seaside: Με νέο μενού υποδέχεται το καλοκαίρι το εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου

Η ταράτσα αυτή έχει τη φήμη της νοστιμότερης στην πόλη. Ανοίγει μόνο τα καλοκαίρια, κι έτσι όλο τον χρόνο ανυπομονούμε να βρεθούμε εδώ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Varoulko Seaside
Varoulko Seaside - Μπαρμπούνι Σοτέ, Καπνιστή Σελινόριζα, Σαλικόρνια, Ούζο, Μαρμελάδα Λευκού Σκόρδου
Varoulko Seaside - Ραβιόλι Με Καβούρι, Ψητές Γαρίδες, Αγκινάρες, Κρέμα Αρακά, Τσιμιτσούρ
Varoulko Seaside

Στο Varoulko Seaside του Λευτέρη Λαζάρου τα πιάτα είναι μία εμπειρία που κάθε λάτρης της γαστρονομίας οφείλει να ζήσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του

Παρατηρείς τα ιστιοφόρα που, σαν μαγεμένα, ακολουθούν την κίνηση του νερού. Προσπαθείς να μετρήσεις τα ιστία τους, αλλά μπερδεύεσαι, η θέα της θάλασσας σου κλέβει την προσοχή – άλλωστε από εδώ, από τη μαγική ταράτσα του Varoulko, μπορείς να την απολαύσεις σε όλο το μεγαλείο της. Η ταράτσα αυτή έχει τη φήμη της νοστιμότερης στην πόλη. Ανοίγει μόνο τα καλοκαίρια, κι έτσι όλο τον χρόνο ανυπομονούμε να βρεθούμε εδώ. H στιγμή έφτασε ήδη για φέτος, την 1η του Ιούνη η ταράτσα του Varoulko θα είναι πανέτοιμη να μας υποδεχτεί για ακόμη ένα καλοκαίρι, προσφέροντας το μοναδικό πράγμα που μπορεί να σε κάνει να στρέψεις το βλέμμα μακριά από όλη αυτή τη θέα: το φαγητό του Λευτέρη Λαζάρου. Από τους καλύτερους σεφ της χώρας, ο Λευτέρης Λαζάρου δεν χρειάζεται συστάσεις. Αρκεί να πούμε ότι ήταν ο πρώτος Έλληνας σεφ που έλαβε αστέρι Michelin, την πιο υψηλή γαστρονομική διάκριση, την οποία το Varoulko εξακολουθεί να κατακτά κάθε χρόνο, επί σειρά ετών. Τα πιάτα του είναι μία εμπειρία που κάθε λάτρης της γαστρονομίας οφείλει να ζήσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του. Ιδανική ευκαιρία είναι τώρα που, με αφορμή το άνοιγμα της ταράτσας, το Varoulko παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο μενού το οποίο και θα είναι διαθέσιμο για όλη την περίοδο του καλοκαιριού. Αξίζει να το δοκιμάσεις, και με το παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου