14 all day spots για ραντεβού με την παρέα όλες τις ώρες

Canal All Day Coffee Wine & Dining: All day προορισμός στο πιο όμορφο σημείο του ΚΠΙΣΝ

Αγαπημένο σημείο συνάντησης, με ποιοτικές επιλογές όλες τις ώρες της ημέρας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Canal All Day Coffee Wine & Dining
Canal All Day Coffee Wine & Dining
Canal All Day Coffee Wine & Dining
Canal All Day Coffee Wine & Dining

Canal All Day Coffee Wine & Dining στο ΚΠΙΣΝ: Με την υπογραφή της Terrablue και του Σωτήρη Χρόνη το Canal αποτελεί δημοφιλές σημείο συνάντησης.

Στο εμβληματικό Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ιδανικό για βόλτες και με events σχεδόν καθημερινά, λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες ανανεωμένο το Canal που πήρε τη θέση του σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα σημεία του, στο κανάλι.

Με την υπογραφή της Terrablue και του Σωτήρη Χρόνη, το Canal αναμφίβολα αποτελεί αγαπημένο σημείο συνάντησης, προσφέροντας ποιοτικές επιλογές όλες τις ώρες της ημέρας, σε ένα χώρο σύγχρονο και φωτεινό, απόλυτα εναρμονισμένο με την αισθητική του ΚΠΙΣΝ.

Η ταλαντούχα executive chef της Terrablue, Σταυριανή Ζερβακάκου, έχει συνθέσει ένα ιδιαίτερο μενού για τις απογευματινές και βραδινές ώρες, εμπνευσμένο από την πλούσια ελληνική παράδοση αλλά και τις σύγχρονες τάσεις της γαστρονομίας. Πέρα από αυτό, όλα τα πιάτα είναι φτιαγμένα από άριστες πρώτες ύλες, προσεκτικά διαλεγμένες από κάθε γωνιά της ελληνικής γης. Παράλληλα, τη λίστα κρασιών που προσφέρεται κατά τις απογευματινές ώρες όταν το Canal λειτουργεί και ως Wine bar, επιμελείται το heteroclito bar à vin με την Μαντλέν Λοράντου, με επιλεγμένους ελληνικούς αμπελώνες.

Το Canal, ως ένας all day προορισμός, προσφέρει από νωρίς το πρωί καφέ, ροφήματα, εξαιρετικά σνακ αλλά και deli προϊόντα, τα οποία προμηθεύεται από αγροδιατροφικούς συνεταιρισμούς δημιουργώντας ένα προσεγμένο πλέγμα, ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε ανάγκη ή επιθυμία του κοινού όλων των ηλικιών.

Ώρες λειτουργίας: Κυριακή έως Πέμπτη 08.00 με 00.00, Παρασκευή και Σάββατο 08.00 με 01.00.

Extra tip: Φυσικά, το Canal εξυπηρετεί και take away για τις βόλτες σας στο πάρκο!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου