Τα εστιατόρια που αποθεώνουν την ελληνική κουζίνα

Το Μαύρο Πρόβατο: Το δηµοφιλές στέκι µε τις ακαταµάχητες γεύσεις σύγχρονης ελληνικής κουζίνας

Ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της πόλης

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Μαύρο Πρόβατο, στο Παγκράτι, έχει την ελληνική κουζίνα που θέλουμε

Στην πάντα ζωντανή και δραστήρια γειτονιά του Παγκρατίου, δυο βήµατα από την πλατεία Προσκόπων βρίσκεται ένα από τα πιο δηµοφιλή εστιατόρια της Αθήνας, το Μαύρο Πρόβατο µε τα νόστιµα ελληνικής και µεσογειακής κουζίνας πιάτα. Η αίσθηση της φιλοξενίας και ο σεβασµός στη µοναδικότητα και την εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά φτιάχνουν πάντα µια ζεστή και φιλική ατµόσφαιρα, όπου οι παρέες απολαµβάνουν ολοκληρωµένη εµπειρία φαγητού σε τιµές κάτι παραπάνω από φιλικές. Το µενού του Μαύρου Πρόβατου συνδυάζει τις παραδοσιακές γεύσεις µε τις σύγχρονες πινελιές και δίνοντας έµφαση στην καλή πρώτη ύλη δηµιουργεί πιάτα βαθιάς νοστιµιάς µε την υπογραφή του Chef Σωκράτη Σιταρίδη. Θα ξεκινήσεις µε κάποια από τις πρωτότυπες σαλάτες, όπως η Μυρτώ µε το ψητό µανούρι και τους σοταρισµένους καρπούς, θα συνεχίσεις µε πεντανόστιµα ορεκτικά και µεζέδες – δικές µας αδυναµίες η καπνιστή µελιτζανοσαλάτα, τα πεντανόστιµα πιτάκια Καισαρείας, το Χουνκιάρ Μπεγιεντί, η τηγανιά µανιταριών, το κριθαρότο λαχανικών. Στα κυρίως πιάτα ανάρπαστα γίνονται το σιγοψηµένο «Αρνάκι ψητό µε θυµάρι» που συνοδεύεται µε πατάτες φούρνου και γαµοπίλαφο, η µοσχαρίσια σπαλοµπριζόλα µε πατατούλες µε τη φλούδα τους, τυρί τριµµένο και µυρωδικά, οι παπαρδέλες καρµπονάρα µε αυγό και καπνιστό χοιρινό, τα κοτοµπριζολάκια σχάρας, το κλέφτικο (πεντανόστιµο χοιρινό µε φέτα και πιπεριές στη λαδόκολλα), η χοιρινή µπριζόλα Tomahawk, τα αχνιστά µύδια σβησµένα µε κρασί, φρέσκο κρεµµυδάκι και σκόρδο. Απόλαυσέ τα όλα είτε στον χώρο του Μαύρου Προβάτου είτε και µέσω online παραγγελίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου