Τα εστιατόρια που αποθεώνουν την ελληνική κουζίνα

Μίμης και Άννα: Το φηµισµένο µεζεδοπωλείο του Κορυδαλλού

Νόστιμη ελληνική κουζίνα σε ολάνθιστη αυλή

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μίμης και Άννα: αγαπημένο μεζεδοπωλείο στον Κορυδαλλό

Σε µια υπέροχη αυλή, γεµάτη γιασεµιά, βουκαµβίλιες, θυµάρι, ρίγανη, βασιλικό, γαρδένιες και γεράνια, που θα σας θυµίσει πραγµατική ελληνική εξοχή, ο Μίµης και η Άννα θα σας υποδεχθούν και θα σας περιποιηθούν σαν να ήσασταν φιλοξενούµενοι στο σπίτι τους.

Στο φηµισµένο αυτό µεζεδοπωλείο του Κορυδαλλού, που εκτός από την ολάνθιστη αυλή έχει κι έναν εξίσου όµορφο εσωτερικό χώρο, ο Μίµης θα σας προτείνει γεύσεις παραδοσιακής και µαζί δηµιουργικής ελληνικής κουζίνας. Τα πιάτα είναι ένα κι ένα γι’ αυτό προτείνουµε να τα βάλετε στη µέση – to share, που λένε. Θα βρείτε µια φοβερή ποικιλία µε διαλεγµένα αλλαντικά (όπως λουκάνικο Μάνης µε πορτοκάλι, ξιδάτο παραδοσιακό Κρήτης και Λουκάνικο Μυκόνου), ενώ στον κατάλογο υπάρχουν σταθερά τα αγαπηµένα µας πιάτα: κρητικός τσιζκέικ ντάκος, µε βάση µπισκότα από χαρούπι αρωµατισµένα µε στακοβούτυρο και µους ξυνοµυζήθρας, µε ντοµάτα, αγγούρι, κρεµµύδι και ελιές, εκπληκτική παστουρµαδόπιτα αλλιώς, κότσι χοιρινό µε σάλτσα µαύρης µπίρας και κρητικό θυµαρίσιο µέλι παραγωγής τους, αλλά και το κοκό του Μίµη, που είναι φιλέτο κοτόπουλου µε κόλιανδρο και κρέµα φέτας σε φωλιά από κανταΐφι!

Όλα αυτά θα τα συνδυάσετε τέλεια µε επιλεγµένες ετικέτες από ελληνικές µικρές ζυθοποιίες, σε έναν χώρο παρεΐστικο και απόλυτα φιλόξενο. Τετάρτη έως και Σάββατο 18.00 µε 01.00, Κυριακή 13.00 µε 18.00.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου