Το καλοκαίρι θέλει δροσιές και φαγητό στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης

Neoma: Η µαγεία της Ακρόπολης σε ένα ταξίδι γαστρονοµίας και υπέροχων cocktails

Φαγητό και ποτό με θέα τον Παρθενώνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Neoma Sky Restaurant and Bar
Neoma Sky Restaurant and Bar
Neoma Sky Restaurant and Bar
Neoma Sky Restaurant and Bar

Neoma Sky Restaurant and Bar: το υπέροχο εστιατόριο στην ταράτσα του Neoma Hotel 

Φαγητό και χαλάρωση µε θέα την Ακρόπολη και κορυφαία εξυπηρέτηση προσφέρει το Neoma Sky Restaurant and Bar, που βρίσκεται στην ταράτσα του Neoma Hotel στο κέντρο της Αθήνας στου Φιλοπάππου. Αυτό που θα σας συνεπάρει είναι ο συνδυασµός της µαγικής θέας του bar µε ένα signature cocktail το οποίο θα συνοδεύσετε µε ιδανικά συνδυασµένα απολαυστικά πιάτα.

Το µενού του έχει επιµεληθεί ο ταλαντούχος chef Βασίλης Τουλάτος και είναι από αυτά που δεν µπορείς να επιλέξεις τι να πρωτοπάρεις, καθώς περιλαµβάνει από κλασικές αγαπηµένες µέχρι καινοτόµες γαστρονοµικές δηµιουργίες µε κοινό χαρακτηριστικό τη φρέσκια πρώτη ύλη. Αν δεν έχεις δοκιµάσει ταρτάρ µοσχαριού, στο Neoma θα είναι η τέλεια πρώτη σου φορά. Ελληνικής εκτροφής φιλέτο µοσχάρι ωρίµανσης, κρόκος αυγού κονφί, chips πατάτας, πελτές µε σουσάµι και πιπερόριζα είναι ο ανατρεπτικός συνδυασµός που θα λατρέψεις. Στο Neoma θα βρεις νόστιµες premium και κανονικές κοπές κρεάτων, picanha αρνί µε espuma καπνιστής µελιτζάνας, καπνιστό γιαούρτι και τραγανή πατάτα «οφτή» – και pasta ή risotto που θα σας ταξιδέψουν στην Ιταλία. Τελειώνοντας το γεύµα σας, το basque cheesecake µε καραµέλα yuzu και passion fruit είναι ένα από τα πιο αγαπηµένα γλυκά των θαµώνων του Neoma Restaurant.

Την όµορφη εµπειρία ολοκληρώνει η δροσερή ατµόσφαιρα, αλλά και η συγκλονιστική θέα της Αθήνας από ψηλά, είτε βρίσκεσαι στον χώρο της πισίνας είτε στου bar. Σίγουρα πρόκειται για µια βραδιά που θα σου µείνει αξέχαστη και γρήγορα θα θελήσεις να επιστρέψεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου