14 all day spots για ραντεβού με την παρέα όλες τις ώρες

Janet Craig: Ραντεβού στον πεζόδρομο

Το ιδανικό all day στέκι για συναντήσεις με φίλους, για remote εργασία, διάλειμμα για φαγητό και κλείσιμο της μέρας με υπέροχα ποτά.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Janet Craig
Janet Craig
Janet Craig
Janet Craig

Στο Janet Craig στο Μαρούσι θα απολαύσεις specialty coffee, brunch, cocktails, ενδιαφέρουσες προτάσεις κρασιών και μπίρες από μικρές ζυθοποιίες

Μπαίνοντας στο αγαπημένο Janet Craig στο Μαρούσι νιώθεις άνετα, ακόμα κι αν έρχεσαι για πρώτη φορά. Ζωηρά vibes, φιλικά χαμόγελα, μοναδική αισθητική και pet friendly φιλοσοφία σε κάνουν να χαλαρώσεις για να απολαύσεις ξεχωριστές στιγμές. Είναι το ιδανικό all day στέκι για συναντήσεις με φίλους, αλλά και για remote εργασία, διάλειμμα για φαγητό και κλείσιμο της μέρας με υπέροχα ποτά. Θα έρθεις από το πρωί για specialty coffee και πεντανόστιμο πρωινό με οικείες σπιτικές γεύσεις φτιαγμένες με τα πιο φρέσκα υλικά. Πολλές φορές θα δώσεις εδώ το ραντεβού σου με φίλους για το τέλειο brunch που σερβίρεται μέχρι τις 16.00 και θα απολαύσετε παρέα λαχταριστές προτάσεις, όπως ζουμερό classic cheeseburger, πλούσια sandos, καθώς και μοναδικά tacos. Μαζί θα βρεις και τις πιο γευστικές healthy επιλογές σε αναζωογονητικά ροφήματα και χορταστικές σαλάτες, όπως το Salmon quinoa bowl με καπνιστό σολομό, αγγούρι, ντοματίνια, καλαμπόκι, αβοκάντο, iceberg, cranberries και vinaigrette mango, το αβοκάντο τοστ με δύο μελάτα αυγά σε ψωμί dinkel, homemade guacamole, ρόκα, ελαιόλαδο και ροζ πιπέρι, αλλά και την Janet Craig Caesar’s σαλάτα με φιλέτο κοτόπουλο, καπνιστό μπέικον, crispy τορτίγια και JC dressing.

Το καλοκαίρι που ο πεζόδρομος ζωντανεύει, θα επιλέξεις ανάμεσα σε υπέροχα cocktails, ενδιαφέρουσες προτάσεις κρασιών και μπίρες από μικρές ζυθοποιίες. Κάθε χρόνο διοργανώνονται και καλοκαιρινά events με highlight το Summer Party, ενώ κάθε Πέμπτη με Κυριακή το κέφι απογειώνεται με Resident djs.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου