Τα εστιατόρια που αποθεώνουν την ελληνική κουζίνα

12 με τόνο: Το μεζεδοπωλείο με τη φιλοσοφημένη διάθεση και τις άριστες πρώτες ύλες

Οι γεύσεις ασυναγώνιστες και όλα παρασκευάζονται στην πεντακάθαρη ανοιχτή κουζίνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
12 με τόνο
12 με τόνο

12 με τόνο: ποιότητα και γαστρονομική υπεροχή

Από το δικό τους χειροποίητο ψωμί με χαρούπι, τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά από το διπλανό οικογενειακό ιχθυοπωλείο, μέχρι και την τελευταία μικρή λεπτομέρεια, όλα εδώ είναι εκλεκτά. Και τα 12 πιάτα του μενού που αλλάζουν κάθε 12 ημέρες για να απολαμβάνουμε τον αφρό κάθε εποχής, αλλά και οι 12 ετικέτες κρασιών του ελληνικού αμπελώνα, όπως και οι 12 επιλογές σε αποστάγματα, ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία: ποιότητα και γαστρονομική υπεροχή. Το μενού υπογράφει ο ιδιοκτήτης και σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου. Ο χώρος είναι cosy με ανοιγόμενη οροφή για να μας υποδέχεται όλες τις εποχές. Οι γεύσεις ασυναγώνιστες και όλα παρασκευάζονται στην πεντακάθαρη ανοιχτή κουζίνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου