Τα εστιατόρια που αποθεώνουν την ελληνική κουζίνα

Φαβορίτα: Το νέο σου στέκι στην Πλατεία Αβησσυνίας

Χρωματιστά τραπεζάκια, ωραίες μουσικές και νόστιμοι ελληνικοί μεζέδες

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στη Φαβορίτα για καφέ, ελληνική κουζίνα και ποτό στην Πλατεία Αβησσυνίας

Χρωματιστά τραπεζάκια απλωμένα σε μια από τις πιο όμορφες πλατείες του αθηναϊκού κέντρου, ωραίες μουσικές και νόστιμοι ελληνικοί μεζέδες.

Η Φαβορίτα δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε στην Πλατεία Αβησσυνίας και ήδη μας έχει κερδίσει. Θα έρθεις εδώ από το πρωί για να πιεις ωραίο καφέ και να απολαύσεις ελληνικό πρωινό χαζεύοντας το γιουσουρούμ που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια σου – είναι πραγματικά συναρπαστικό να βλέπεις όλη αυτή τη θαυμαστή πραμάτεια των παλαιοπωλείων! Ύστερα η Φαβορίτα βάζει μπρος την κουζίνα της και οι λαχταριστοί μεζέδες της ελληνικής κουζίνας αρχίζουν να καταφθάνουν στο τραπέζι σου: κεφτεδάκια με ψητή ντομάτα και αφράτα πιτάκια, ντολμαδάκια γιαλαντζί, χωριάτικο λουκάνικο στη σχάρα που σερβίρεται με μαρμελάδα ντομάτας, σφακιανή πίτα, «Πιτόγυρο αλλιώς» (εδώ ο γύρος τυλίγεται σε τρυφερή τορτίγια μαζί με ντομάτα, κρεμμύδι και τζατζίκι), είναι μόνο μερικά από τα νόστιμα που σε περιμένουν.

Η Φαβορίτα παραμένει ανήσυχη και τα βράδια ετοιμάζοντας πολλά ενδιαφέροντα... από μουσικά live, παραστάσεις stand up, ακόμη και βραδιές καραόκε! Αν δίπλα σε αυτά προσθέσουμε και τα ωραία cocktails της δυνατής μπάρας, έχουμε ένα από τα αγαπημένα στέκια του φετινού καλοκαιριού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου