17 resto που μας ταξιδεύουν με τις γεύσεις τους σε όλο τον κόσμο

Tekila: Αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό και δροσερά κοκτέιλ στην καρδιά της Αθήνας

Ζωηρά vibes, latin μουσική, ζεστά χρώματα και τέλειο φαγητό

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Tο Tekila, με σεβασμό στην κουλτούρα και στις αυθεντικές γεύσεις του Μεξικού, προσφέρει ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι

Στο Tekila, από τη στιγμή που περάσεις την πόρτα θα νιώσεις ότι προσγειώθηκες στο Μεξικό! Ζωηρά vibes, latin μουσική και ζεστά χρώματα δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα, ενώ το εξίσου τέλειο φαγητό προσθέτει τους δικούς του «πόντους» έτσι ώστε κάθε επίσκεψη να μετατρέπεται σε μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Με σεβασμό στην κουλτούρα και στις αυθεντικές γεύσεις του Μεξικού, το μενού του Tekila προσφέρει ό,τι ακριβώς υπόσχεται: ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι. Δροσερά cocktails θα συνοδεύσουν κάθε σου επιλογή για να απογειώσουν την απόλαυση, αλλά και το κέφι. Θα δοκιμάσεις οπωσδήποτε nachos παρέα με παραδοσιακές σάλτσες, όπως sour cream και guacamole, ή αν είσαι των spicy γεύσεων ranchera. Μια χορταστική σαλάτα δεν γίνεται να λείπει απ’ το τραπέζι και η Tekila salad είναι η δική μας πρόταση. Οι επιλογές στα ορεκτικά είναι πολλές και όλες λαχταριστές, όπως η Chimichanga με τηγανητό burrito, chili con carne και ανανά. Τα απίθανα tacos μπορείς να τα απολαύσεις σταρένια μαλακά ή τραγανά καλαμποκιού, ενώ υπάρχει και η open εκδοχή τους. Οι πλούσιες επιλογές σε πεντανόστιμα fajitas, burritos και quesadillas θα σε βάλουν σίγουρα σε δίλημμα, ενώ περιλαμβάνουν και vegan προτάσεις.

Στην Argentina Grilleria θα βρεις εκλεκτές κοπές Black Angus και λαχταριστά Angus burgers, με κρέατα και κιμά πρώτης ποιότητας, χωρίς ορμόνες, από βοοειδή οικογενειακής φάρμας της Αργεντινής. Δεν θα φύγεις χωρίς να απολαύσεις τα αυθεντικά χειροποίητα γλυκά, όπως η crema catalana με καβουρδισμένη καραμέλα σε sous vide.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου