14 all day spots για ραντεβού με την παρέα όλες τις ώρες

Lot51: Το αγαπημένο μας ραντεβού και αυτό το καλοκαίρι

Είναι στέκι και το αγαπάμε γιατί εκεί μάθαμε να πίνουμε εξαιρετικά χαρμάνια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lot51
Lot51
Lot51
Lot51

Στο Lot51, στην πλατεία Βραζιλίας, για καφέ, brunch, πίτσα, burgers και cocktails

Είναι στέκι και το αγαπάμε γιατί εκεί μάθαμε να πίνουμε εξαιρετικά χαρμάνια. Στον καφέ είναι ειδικοί και τώρα, με μια νέα συνεργασία, φέρνουν στο cup μας εξαιρετικό speciality June από Coffee Roasters. Μυρωδάτα blends από Βραζιλία, Αιθιοπία και Ρουάντα που μας περιμένουν καθημερινά για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε in house καφεδάρες ή/και ready to drink φημισμένο Cold Brew στο εμφιαλωμένο αλουμινένιο κουτάκι στις βόλτες μας.

Δεν μένουν όμως στιγμή ήσυχα τα παιδιά του Lot51 ούτε στην κουζίνα τους. Αφού μας καλόμαθαν με χειροποίητες λιχουδιές, φέρνουν συνέχεια και κάτι καινούργιο που υπογράφει ο σεφ Χρήστος Γκαντζάνης. Για να πάρεις μια ιδέα, στο ανανεωμένο menu του Brunch κυκλοφορούν τα πεντανόστιμα Benedict Eggs με προσούτο αφύγρανσης μέσα σε τραγανή φωλιά πατάτας που αντικαθιστά και με το παραπάνω το ψωμί.

Η πίτσα είναι ασυναγώνιστη, με ναπολιτάνικη homemade ζύμη αργής ωρίμασης και υλικά όπως πάντα εκλεκτά, δοκίμασε τις νέες προτάσεις, όπως για παράδειγμα την πεντανόστιμη Chorizo, και θα ενθουσιαστείς.

Τα burgers όπως πάντα είναι το δυνατό χαρτί, στο Lot51 θα γευτείς μερικά από τα καλύτερα Smashed, πάντα με 100% μοσχαρίσιο κιμά που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Τα βράδια μας περιμένει για φανταστικές Palomas με homemade δική τους grapefruit soda και πολλά άλλα cocktails που κάνουν τα vibes του καλοκαιριού ακόμα πιο δυνατά!

Κάνε follow στα Social γιατί τα dj sets και τα events που ετοιμάζουν για το καλοκαίρι ακούγονται καταπληκτικά!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου