13 στέκια που αξίζει να ανακαλύψεις στις γειτονιές του Πειραιά

Da Sotto Resto Bar: All day στέκι με ιδανικές επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας

Εμβληματικό στέκι στον Κορυδαλλό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Da Sotto Resto Bar
Da Sotto Resto Bar
Da Sotto Resto Bar
Da Sotto Resto Bar
Da Sotto Resto Bar

Da Sotto Resto Bar: αγαπημένο all day στέκι στον Κορυδαλλό

Το εμβληματικό στέκι του Κορυδαλλού, σε προνομιακό σημείο, πάνω στην πλατεία Ελευθερίας, με ιστορία που γράφεται εδώ και 11 χρόνια. Το Da Sotto, πρόσφατα ανακαινισμένο, με φανατικούς φίλους από όλο τον Πειραιά και την Αθήνα, είναι ένας all day χώρος πραγματικά ιδανικός για όλες τις ώρες της ημέρας.

Από νωρίς το πρωί θα δείτε πολύ κόσμο να απολαμβάνει τον φρέσκο κομμένο καφέ του, αλλά και το περίφημο brunch, το οποίο σερβίρεται καθημερινά έως τις 15.00. Πολλές οι νοστιμιές του καταλόγου και σας προτείνουμε τα φοβερά Milk Breads, όπως το αλμυρό με πανέ κοτόπουλο, σαλάτα coleslaw, καπνιστό τυρί μετσοβόνε και μαγιονέζα, αλλά και την απίστευτη πραλίνα σοκολάτας με μπανάνα ή φράουλα και crumble μπισκότου. Εξαιρετικά είναι και τα Classic scrambled, με ασπράδι αυγού, άπαχο τυρί, γαλοπούλα και σχοινόπρασο, οι ομελέτες, σαν τη Fried Eggs με τηγανητά αυγά, crispy μπέικον, μανιτάρια και σπαράγγια που συνοδεύεται με χωριάτικο ψωμί, ενώ θα βρείτε και άλλες επιλογές, ανάμεσα σε αυτές τορτίγιες και δυναμωτικά healthy bowls.

Στον καλαίσθητο χώρο του Da Sotto, όμως, η κουζίνα κάνει τα… μαγικά της καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το μενού κινείται σε comfort λογική χωρίς να λείπουν οι δημιουργικές πινελιές, με προτάσεις όπως burgers, σαν το Egg Burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μανιτάρια, τυρί, τηγανητό αυγό, μαρούλι, ντομάτα και ταρτάρ σος, αλλά και pasta, όπως τα λινγκουίνι με ντοματίνια, κόκκινη σάλτσα, κρέμα και flakes παρμεζάνας. Επίσης, και κάποια πολύ γενναιόδωρα αλλά και γευστικά κυρίως: χοιρινή μπριζόλα Tomahawk 800 γραμμαρίων, μπαλοτίνα κοτόπουλου με baby σπανάκι, μπέικον και γραβιέρα Νάξου που συνοδεύεται από πουρέ γλυκοπατάτας, αλλά και φιλέτο μόσχου με αγριόρυζο. Μαζί με αυτά, επιλογές σε pinsa και risotto και οπωσδήποτε κρατήστε χώρο για ένα γλυκό ή ένα δροσιστικό παγωτό!

Όλα αυτά θα τα συνδυάσετε τέλεια με κάποια ετικέτα από τη μεγάλη και προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών, αλλά και με κάποιο από τα signature κοκτέιλ, σε έναν απόλυτα φιλόξενο χώρο που θα γίνει στέκι σας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου