21 στέκια για να ανακαλύψεις στα βόρεια της πόλης

Chilangos: Το στέκι των αυθεντικών μεξικάνικων γεύσεων

Οι σεφ Σταύρος Ζάγορας και Μπάμπης Παντερμαλής ετοιμάζουν παραδοσιακές μεξικάνικες συνταγές, επιλέγοντας πρώτες ύλες απευθείας από το Μεξικό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Chilangos
Chilangos
Chilangos
Chilangos

Chilangos: μεξικάνικη taqueria-tequileria, με εξαιρετικό φαγητό και άφθονη τεκίλα

Η αγαπημένη taqueria-tequileria των βορείων προαστίων, που μοιάζει με αυθεντική καντίνα σε μια γειτονιά της μεξικάνικης πρωτεύουσας, συνεχίζει να μας ταξιδεύει στις γεύσεις και τα αρώματα της χώρας της Λατινικής Αμερικής.

Οι σεφ Σταύρος Ζάγορας και Μπάμπης Παντερμαλής, έχοντας εργαστεί και οι δύο στο εξωτερικό, ετοιμάζουν παραδοσιακές μεξικάνικες συνταγές, επιλέγοντας, μάλιστα, πρώτες ύλες απευθείας από το Μεξικό! Φοβερά nachos, αξεπέραστα fajitas, πεντανόστιμα burritos και ιδιαίτερα tacos (με τις πίτες να παρασκευάζονται σε μεξικάνικο εργαστήρι) πρωταγωνιστούν στο μενού, που σιγά-σιγά θα αλλάξει για την καλοκαιρινή σεζόν, με βάση όπως πάντα τα εποχικά προϊόντα.

Και ναι, θα ανανεωθεί το μενού, πιάτα όμως που μας έχουν μείνει αξέχαστα θα παραμείνουν. Σαν το Anticuchos de Camarones, δηλαδή sticks με γαρίδες, κομμάτια φρέσκου ανανά και λαχανικών που σερβίρονται με ρύζι creole, sweet mango chili και Mexican BBQ, αλλά και το πεντανόστιμο Ceviche, που είναι sashimi από μυλοκόπι, μαριναρισμένο σε calamansi και άλλα εσπεριδοειδή, σερβιρισμένο με aquachile, φρέσκα λαχανικά, πίκλα κρεμμυδιού, avocado, mango και πέρλες passion fruit.  

Δίπλα σε όλα αυτά, εμπνευσμένα κοκτέιλ βασισμένα σε πειραγμένες κλασικές συνταγές και τεκίλα αποκλειστικά και μόνο Don Julio. Σε ένα περιβάλλον που θα θέλεις να επιστρέφεις ξανά και ξανά!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου