20 στέκια για εσένα που αγαπάς το ψάρι και τους θαλασσινούς μεζέδες

Varoulko Seaside, δημιουργική ψαροφαγία με την υπογραφή του σεφ Λευτέρη Λαζάρου

Μια γαστρονομική εμπειρία που σου μένει αξέχαστη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Varoulko Seaside, δημιουργική ψαροφαγία με την υπογραφή του σεφ Λευτέρη Λαζάρου
Varoulko Seaside, δημιουργική ψαροφαγία με την υπογραφή του σεφ Λευτέρη Λαζάρου
Varoulko Seaside, δημιουργική ψαροφαγία με την υπογραφή του σεφ Λευτέρη Λαζάρου
Varoulko Seaside

Varoulko Seaside: Το πολυφημισμενο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου στο Μικρολίμανο

Όταν φτάνεις στην κορυφή αλλά προσπαθείς να πας ακόμα πιο ψηλά, να γίνεις ακόμη καλύτερος. Σε αυτές τις λίγες λέξεις συνοψίζεται η φιλοσοφία αλλά και η ιστορία του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Varoulko Seaside, το οποίο εξακολουθεί να μας προσφέρει ένα ξεχωριστό ταξίδι στη θαλασσινή γεύση, σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες του Πειραιά, στην ειδυλλιακή Μαρίνα του Μικρολίμανου. Με minimal αισθητική, φιλόξενη ατμόσφαιρα και μια μοναδική θέα να ταξιδεύει το βλέμμα, θα απολαύσετε καθημερινά ένα εξαιρετικό γεύμα ή δείπνο, με τη φροντίδα και την υπογραφή του αγαπημένου σεφ, Λευτέρη Λαζάρου, και της ομάδας του, η οποία δουλεύει και εξελίσσεται μαζί του εδώ και χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο από τους σεφ της ομάδας του Varoulko έμειναν το 2023 για τρεις μήνες στο Παρίσι, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους στη γαστρονομία δίπλα στον καταξιωμένο σεφ, Alain Ducasse.

Ψαροφαγία στα καλύτερά της, λοιπόν, με ένα μενού αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στους θησαυρούς της θάλασσας, με τις εξαιρετικές πρώτες ύλες να χαρίζουν την καλύτερη έμπνευση για δημιουργικές συνταγές που αναδεικνύουν τη μαγειρική παράδοση του τόπου. Όλα αυτά θα τα συνοδεύσετε με αποστάγματα και ετικέτες διαλεγμένες μία προς μία από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, ενώ τα επιδόρπια διά χειρός του pastry chef, Θοδωρή Μωυσίδη, θα υπογράψουν τον πιο γλυκό επίλογο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου