- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Granello: Η άπαιχτη πίτσα της Περικλέους
Το άρωμα μιας πίτσας που μόλις ξεφουρνίστηκε σε υποδέχεται από την αρχή της οδού. Αυτή εδώ όμως, δεν είναι συνηθισμένη πίτσα
Το άρωμα μιας πίτσας που μόλις ξεφουρνίστηκε σε υποδέχεται από την αρχή της οδού. Αυτή εδώ όμως, δεν είναι συνηθισμένη πίτσα. Το ζυμάρι της, βλέπεις, φτιάχνεται με φυσικό προζύμι (κάτι που το κάνει πολύ πιο γευστικό) και ωριμάζει για 48 ώρες, πριν ψηθεί στον χτισμένο στο χέρι φούρνο που έχει έρθει από τη Νάπολη για αυτό τον σκοπό. Ποια πίτσα να δοκιμάσεις; Πρώτα απ’ όλα τη Margherita στην πιο αυθεντική εκδοχή της, αλλά και την Piccante (σάλτσα ντομάτας San Marzano, Mozzarella, παρμεζάνα, πικάντικο σαλάμι, μέλι με τσίλι, φρέσκος βασιλικός) που παραμένει best seller από την πρώτη μέρα. Θα συνοδεύσεις την πίτσα σου με ελληνικές craft μπίρες (Blame the Sun, Noctua) ή με το Calabrian Spritz με αρωματικά από την Καλαβρία, καθισμένος στη ζεστή σάλα που έχει για θέα την Περικλέους.