- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Spin the Bottle: Την Τρίτη 27/2 στου Vezene παρέα με τον οινοποιό Απόστολο Θυμιόπουλο
Το εξαιρετικό εστιατόριο συνεχίζει τις οινικές βραδιές που αγαπά το αθηναϊκό κοινό
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![Εστιατόριο Vezene Εστιατόριο Vezene](/images/1074x600/jpg/files/2024-02-26/image00004__2_.jpg)
Ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας κι ένα πολύ καλό οινοποιείο συναντιούνται την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, για μια μοναδική βραδιά –γαστρονομική εμπειρία
Είναι εδώ και αρκετά χρόνια που το εστιατόριο Vezene πρωτοπορεί στην αθηναϊκή εστιατορική σκηνή χάρη στην εξαιρετική κουζίνα που παρουσιάζει και προσφέρει ο σεφ-πατρόν Άρης Βεζενές. Γνωρίζοντας την προτίμηση των θαμώνων του σε κάθε τι νόστιμο και ουσιαστικό, συνεχίζει την σειρά των οινικών dinners που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο και υποδέχεται την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες παραγωγούς, τον οινοποιό Απόστολο Θυμιόπουλο.
![Kτήμα Θυμιόπουλου Kτήμα Θυμιόπουλου](/images/w734/jpg/files/2024-02-26/thymiopoulos_vineyards.jpg)
Στο τρίτο αυτό dinner που υλοποιείται στο πλαίσιο της σειράς εμπειριών κάτω από τον τίτλο Spin the Bottle, ο Απόστολος Θυμιόπουλος, σε μια από τις πολύ σπάνιες παρουσιάσεις του, φέρνει μαζί του εμβληματικές ετικέτες για να μοιραστεί με τους καλεσμένους της βραδιάς. Ο οινοποιός είναι θερμός υποστηρικτής της αειφόρου αμπελοκαλλιέργειας φροντίζοντας να παρεμβαίνει ελάχιστα στο αμπέλι και στην διαδικασία της οινοποίησης. Φυσικά, είναι αφοσιωμένος στην σημαντικότερη βορειοελλαδίτικη ποικιλία, το ξινόμαυρο, την πιο ευγενή, γηγενή ποικιλία του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, της οποίας τις δυνατότητες επιχειρεί να ανακαλύψει και να αναδείξει στο οικογενειακό του κτήμα και οινοποιείο που βρίσκεται στην άκρη του χωριού του Τριλόφου Ημαθίας, στους πρόποδες του όρους Βερμίου, σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.
Η ομάδα του Άρη Βεζενέ έχει συνθέσει ένα μοναδικό μενού τεσσάρων σταδίων που θα αγκαλιάσει και θα αναδείξει γευστικά το κάθε κρασί. Τα πιάτα, εμπνευσμένα από την έντονη προσωπικότητα του ξινόμαυρου, θα ακολουθήσουν την προσέγγιση του εστιατορίου Vezené με την κλασική εμμονή στη λεπτομέρεια και σκοπό την απόλυτη απόλαυση.
Θα είναι και πάλι μια εμπειρία για μία μόνο βραδιά.
Κόστος Spin the Bottle Dinner: 95 ευρώ/ άτομο
Για κρατήσεις: reservations@vezene.gr και στο 210 7232002
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Όλα τα φαγητά ένα ταξίδι στην ευλογημένη γη της Μεσσηνίας
Η τέλεια καλοκαιρινή επιλογή για φαγητό µετά τη θάλασσα
Γεύσεις που δεν θα βρεις εύκολα αλλού και που σίγουρα θα θυµάσαι για καιρό.
«Προτεραιότητα στην ποιότητα»
Κρητικό μεράκι και προϊόντα φερμένα κατευθείαν από το νησί
Γνωστό για τις υπέροχες λιχουδιές του, έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος all day προορισµός στην Ηλιούπολη
Aξεπέραστη, αυθεντική, καναδέζικου στιλ πίτσα
Η new age σουβλακερί που στεγάζεται σε γνωστή μονοκατοικία του Πειραιά, οφείλει την ύπαρξή της στο μεράκι μιας παρέας Πασαλιμανιωτών, με πρώτο και καλύτερο τον Μπάμπη που «τρέχει» καθημερινά το κατάστημα
Πάνω στη θάλασσα, με τέλειο φαγητό, έξυπνα κοκτέιλ και καλοκαιρινή, νησιώτικη ατμόσφαιρα
Το νέο εστιατόριο της Αντιπάρου ανοίγει με μία νόστιμη έκπληξη
Γύρος στα κάρβουνα και άλλες ζουμερές αμαρτίες από τα χέρια του Χριστόφορου Πέσκια
Χωρίς πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού, μόνο γεύσεις βαθιάς νοστιμιάς
Από τους σεφ του Delta στο ΚΠΙΣΝ, Γιώργο Παπαζαχαρία και Θάνο Φέσκο
Το εστιατόριο της οδού Ικτίνου, που το 2013 κατέβασε ρολά παύοντας να σερβίρει τις διάσημες πατάτες κομπλέ και το φημισμένο γεμιστό του μπιφτέκι, ξανάνοιξε!
Ένας μικρός παράδεισος στην καρδιά της πόλης
Θα βρείτε πολλά και νόστιμα, όπως τις ημίπαστες φρέσκες σαρδέλες στα ορεκτικά
Η ταράτσα του Olympias Rooftop είναι έτοιμη να σου προσφέρει μια καταπληκτική εμπειρία με θέα σε Ακρόπολη, Υμηττό και Λυκαβηττό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.