12 street food στέκια για νόστιμες βόλτες

Spitjack Rotisserie: Η cinematic εμπειρία comfort «σουβλιστής» γεύσης

Η υπέροχη rotisserie στο κέντρο της Αθήνας

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Spitjack Rotisserie: η απόλυτη εμπειρία σουβλιστού κρέατος

Το Spitjack δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις γιατί είναι η rotisserie που άλλαξε τα δεδομένα στην εμπειρία του σουβλιστού κρέατος από το 2018 που άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί τα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια «γυρίζουν» με συνέπεια, νοστιμιά και με τρόπο… κινηματογραφικό.

Το Spitjack θα σου δώσει την αίσθηση ότι ταξίδεψες πολλά μίλια για να το ανακαλύψεις. Η σάλα –πρόσφατα ανακαινισμένη για να υποδέχεται και μεγάλες παρέες- είναι γεμάτη εικόνες Άγριας Δύσης. Η αισθητική του ξύλου συνδυάζεται άψογα με το κόκκινο μάρμαρο, τις πανακίδες νέον και τους πολυελαίους, σαν να βρίσκεσαι σε bar από γουέστερν αλλά στην εκλεπτυσμένη και cozy εκδοχή του.

Αφού χορτάσουν πρώτα τα μάτια σου, έρχεται η ώρα να παραγγείλεις. Και εκεί ξεκινά ένα μοναδικό ταξίδι νοστιμιάς.

Το πιο φημισμένο είναι η σουβλιστή πάπια, τέλεια καραμελωμένη και ζουμερή για να τη συνδυάσεις, όπως και όλα τα σουβλιστά, με νοστιμότατη χειροποίητη σάλτσα της αρεσκείας σου. Το ίδιο εκλεκτές και οι υπόλοιπες σούβλες: κοτόπουλο, ιταλική πορκέτα, Black Angus πικάνια – θα θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα! Το ίδιο θα σου συμβεί και με τα χειροποίητα συνοδευτικά. Να ζητήσεις να σου προτείνουν συνδυασμούς, θα το κάνουν με πολλή χαρά γιατί θέλουν να σε μυήσουν σε αυτή τη δυτική εμπειρία κρεατοφαγίας. Εξαιρετική επιλογή από το μενού είναι και η σιγομαγειρεμένη στηθοπλευρά με ασιατικό γλάσο, πουρέ γλυκοπατάτας, φρέσκο κόλιανδρο και τσίλι, αλλά και τα μοσχαρίσια μάγουλα. Να πας οπωσδήποτε!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου