12 street food στέκια για νόστιμες βόλτες

Κουντουριώτικο: Το σουβλάκι στα καλύτερά του

Αγαπημένο ψητομεζεδοπωλείο στο Κουκάκι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κουντουριώτικο:
Κουντουριώτικο
Κουντουριώτικο
Κουντουριώτικο

Κουντουριώτικο: το ψητομεζεδοπωλείο στο Κουκάκι που φημίζεται για το σουβλάκι του

Ψητομεζεδοπωλείο από τα λίγα, που έχει κάνει τη διαφορά με τα νόστιμα που μας προσφέρει, αλλά και για τη φιλόξενη και παρεΐστικη ατμόσφαιρά του, στο πάντα ζωντανό Κουκάκι. Το Κουντουριώτικο φημίζεται για πολλά, για τα εκλεκτά του κρέατα, για τις άριστες πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, για το μεράκι των ανθρώπων του σε όλα τα επίπεδα, από την κουζίνα μέχρι το σέρβις. High Light του καταλόγου οι φημισμένες σκεπαστές, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε και σε μέγεθος γίγας, με λαχταριστό γύρο χοιρινό και κοτόπουλο, με καλαμάκι χοιρινό και κοτόπουλο, με κεμπάπ, κοτομπέικον, ακόμα και με χαλούμι!

Πρωταγωνιστής, φυσικά, και το τυλιχτό, που επίσης θα βρείτε και στην εκδοχή γίγας, ενώ όλα τα καλούδια του Κουντουριώτικου μπορούν να τυλιχθούν και σε τορτίγια, αλλά και σε κυπριακή πίτα. Να θυμάστε ακόμη ότι τα καλαμάκια είναι χειροποίητα και ημέρας, οι φρέσκιες τηγανητές πατάτες απίστευτες, τα ορεκτικά, σαν το ψητό χαλούμι και τα ψητά μανιτάρια, δεν πρέπει να λείπουν από κανένα τραπέζι, αλλά και ότι όλα σχεδόν τα κρέατα μπορείτε να τα απολαύσετε και σε μερίδα. Για ένα πιο… παρεΐστικο τραπέζι μπορείτε να επιλέξετε τις ποικιλίες δύο και τεσσάρων ατόμων, ενώ προτάσεις υπάρχουν και για τους φίλους που ακολουθούν vegetarian διατροφή.

Κι ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα: το Κουντουριώτικο λειτουργεί καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα και τις ίδιες ώρες μπορείτε να παραγγείλετε και delivery για το σπίτι!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου