12 street food στέκια για νόστιμες βόλτες

Dealers Real Street Food: Το διάσημο street food spot του Κορυδαλλού

Εδώ θα φας νόστιμα και δεν θα πληρώσεις πολλά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Dealers Real Street Food
Dealers Real Street Food
Dealers Real Street Food
Dealers Real Street Food

Dealers Real Street Food: κλασικό street food στον Κορυδαλλό

Η καντίνα είναι ο βασιλιάς του street food και αν μιλάμε για το Dealers Real Street Food τότε το βασίλειο καλά κρατεί και ο λαός το θέλει εκεί –στα 100 μέτρα από το μετρό του Κορυδαλλού– για νοστιμιές με vibes θετικής ενέργειας. Εδώ τα παιδιά δίνουν βάση στη γεύση, στη φιλόξενη εξυπηρέτηση αλλά και στο value for money, που σημαίνει ότι θα φας νόστιμα και δεν θα πληρώσεις πολλά. Αυτό έχει την αξία του σήμερα και το έχουν καταφέρει χωρίς να χάσουν την ποιότητα που προσφέρουν από το 2012. 

Σε έναν χώρο που φημίζεται για το παρεΐστικο κλίμα, με industrial και graffiti αισθητική, υπό τους ήχους γνωστών ραπ και χιπ χοπ κομματιών, θα απολαύσεις πεντανόστιμα burgers, sandwiches και hot dogs για να ολοκληρώσεις γευστικά την έξοδό σου. Θα δοκιμάσεις οπωσδήποτε Pork sandwich με μαριναρισμένη πανσέτα, καραμελωμένο κρεμμύδι και τρίμμα φέτας, που θα σε εκπλήξει με το contrast αλμυρών και γλυκών γεύσεων. To Dope με χειροποίητο butter bread, κοτόπουλο πανέ, aioli, τσένταρ, iceberg, ντομάτα, sweet chilli και μπέικον είναι επίσης μία άχαστη επιλογή. Στα burgers δεν θα παραλείψεις το «the greatest of all times» Goat με την πεντανόστιμη pink mayo με λάιμ και παντζάρι!

Επίσης, όταν πας να ζητήσεις να σε μυήσουν στην Combo φιλοσοφία – θα φύγεις από εκεί με χαμόγελο ευτυχίας! Delivery έχουν δικό τους μέσω τηλεφώνου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου