16 νόστιμα στέκια για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες σου

Αριστοφάνης Γεύσεις: Μερακλίδικο ψητοπωλείο µε φοβερές γεύσεις και άριστες πρώτες ύλες

Μία οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη ιστορία

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αριστοφάνης Γεύσεις: το αγαπημένο ψητοπωλείο της Γλυφάδας

Η οικογενειακή επιχείρηση ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ξεκίνησε την πορεία της το 1991 και µέχρι σήµερα η Μαρία Γκαρού και η Νεφέλη Μπλαντζούκα συνεχίζουν την αυθεντικότητα των πρώτων γεύσεων, εµπλουτίζοντας όλες τις συνταγές και τις µαρινάδες.

Με την είσοδο κιόλας στο κατάστηµα θα αισθανθείτε αµέσως το ζεστό και οικείο περιβάλλον που έχουν επιµεληθεί οι ιδιοκτήτριες Μαρία και Νεφέλη. Στην όµορφη και ξεχωριστή σάλα του καταστήµατος οι επισκέπτες µπορούν να απολαύουν ιδιαίτερες γεύσεις που αναδεικνύουν το προσωπικό µεράκι των ιδιοκτητών και του προσωπικού µέσα σε κάθε πιάτο και συνταγή. Γεύσεις και πινελιές που θα θυµάστε ότι δοκιµάσατε στον ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ!

Τα σουξέ τους: Το ψητό κοτόπουλο παϊδάκι µε τη σπιτική λεµονάτη σάλτσα, τα µαριναρισµένα σουβλιά µε µοσχάρι, κοτόπουλο ή χοιρινό, τα ολόφρεσκα µπιφτέκια που παρασκευάζονται ηµερησίως αλλά και η πανσέτα που καραµελώνει στο ψήσιµο, µπριζολάκια και ντόπιο φρέσκο λουκάνικο είναι µόνο µερικές προτάσεις.

Όσο για τη δική τους πρόταση ένα γεύµα ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ; Διαλέξτε από την ποικιλία µε τις ολόφρεσκες σαλάτες, όπου ξεχωρίζουν η Νεφέλη µε κατσικίσιο τυρί, η Αφροδίτη µε µάνγκο και φρούτα εποχής και η Τρικολόρε µε κατίκι και dressing µπαλσάµικο. Από τα ορεκτικά ξεχωρίζουν οι µελιτζάνες πολίτικες µε φέτα και το στριφτό τυροπιτάρι µε µέλι και σουσάµι! Όσο για το κύριο µενού, µην παραλείψετε τον χειροποίητο γύρο χοιρινό παραγωγής Τυρνάβου και γύρο από ελληνικά κοτόπουλα που έχουν καθιερώσει τον ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ για το µοναδικό τυλιχτό του!

30 χρόνια από το µικρό συνοικιακό µαγαζάκι ΟΡΝΙΘΕΣ του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ στο στενό της Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αργυρούπολη µέχρι και σήµερα η ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ συνεχίζει και δίνει ταυτότητα στη γεύση!

www.aristofanis.net

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου