16 νόστιμα στέκια για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες σου

Ol’ South Bar & Que: Το νέο στέκι παραδοσιακού φαγητού Αµερικάνικου Νότου στη Γλυφάδα

Αυθεντικές δηµιουργίες BBQ και τέλειες μπίρες

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ol’ South Bar & Que: Το νέο στέκι στη Γλυφάδα

Εκεί στον νότο… της Αµερικής, οι γεύσεις είναι τόσο δυνατές που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις. Δεν χρειάζεται να ξενιτευτείς όµως για να τις απολαύσεις! Το νέο στέκι Ol’ South άνοιξε τον Νοέµβριο στη Γλυφάδα και µας περιµένει να γευτούµε αυθεντικές δηµιουργίες BBQ.

Ο σεφ Μίµης Δαγκλής έχει δηµιουργήσει ένα µενού µε εκλεκτές κοπές που ψήνονται για πολλές ώρες σε χαµηλή θερµοκρασία και «καπνίζονται» µε φυσικό ξύλο µε το ειδικό «smoker» που έχουν εισάγει αποκλειστικά από την Αµερική. Θα δοκιµάσεις σίγουρα καπνιστή µπρισκέτα µόσχου κοµµένη σε ζουµερές φέτες, Pork Ribs, καπνισµένο στήθος γαλοπούλας και καπνιστό λουκάνικο. Θα απολαύσεις τις κοπές σε µερίδα ή σε subs µε Texas Loaf –την εκδοχή δηλαδή του burger από το Τέξας– µε φρυγανισµένες φέτες χειροποίητου ψωµιού και χειροποίητες signature σάλτσες.

Στα συνοδευτικά θα γευτείς παραδοσιακές γεύσεις, όπως Cajun Fries, τις τηγανητές πατάτες της Λουιζιάνα και αληθινό Creamy Corn, το κρεµώδες αγαπηµένο πιάτο του γνήσιου Αµερικανού. Mac & Cheese οπωσδήποτε, αλλά και τέλεια Loaded Baked Potato µε pulled pork, sour cream, cheddar, σάλτσα pico de gallo, πίκλα χαλαπένιο και νιφάδες crispy κρεµµυδιού. Θα πιεις εξαιρετική µπίρα και για επιδόρπιο θα επιλέξεις ανάµεσα σε Pecan Pie ή Cheesecake µε φυστικοβούτυρο και σοκολάτα.

Ρίξε µια µατιά στα social για να ανοίξεις την όρεξή σου, αναζήτησέ το σε E-food και Wolt και µε την πρώτη ευκαιρία να πας – γιατί θα γίνει αγαπηµένο γλυφαδιώτικο γαστρο-στέκι!

www.olsouthbarandque.com

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου